user Voluntari | Hace más de 8 años

Gràcies bomber forestal. Ara ja sé perque no em criden mai. Em pensava que vosaltres feieu la selecció amb els tècnics de la conselleria. Mala idea aquesta de deixar al SOIB faci la selecció!! Si no ets excluit social, has acabat de cobrar tota la prestació, ets de fora o no tens càrregues familiars no te criden mai. Perque m'entenguis pots tenir una formació extraordinària, cursos de formació relacionats amb sa feina a realizar, experiencia però com que no reuneixes els requisits abans citats NO te criden mai. Tenim bons professionals que se'n van fora per això, però així va aquest país. Tampoc tenc cap carnet del PP com qualqun diu per aquí, no sé si això també es necesita. JAJJAJ

user Gavina.observadora | Hace más de 8 años

Esta bien que estos brigadistas del Ibanat ,les equiparen los sueldoas a los del govern balear, ya que se juegan la vida en cada incendio y sus sueldos son relativamente justitos,,, más bien bajos, por la labor tan encomiable que hacen.y los que son administrativos si no están contentos que se hagan peones especializados en incendios,,, y sepan lo que es efectivamente peligrosidad.

user Foc | Hace más de 8 años

Ja tenim jaleo a l'Ibanat, ja tenim foc arreu...

user Un altre bomber forestal | Hace más de 8 años

Voluntari, t'hauries d'empadronar a Mancor, Selva o Lloseta diven que dona molts de punts per a entrar a Ibanat, si te pots canviar el nom t'has de posar de cognom, Vicenç, Barceló, Coll, Morey. també puntua. Un carnet del PP sol anar be per a entrar a Ibanat, be hi va haver un temps que el padro a sa Pobla tambe servia a Marga?

user bomber forestal | Hace más de 8 años

Voluntari, a son ferriol fan un cicle formatiu de treballs forestals i conservacio del medi natural, ibanat cada any seleccionoa gent de reforč per a la campanya dincendis, a traves del soib. Selecciona els treballadors amb mes formacio i experiencia, sort!. Quan no hi ha foc, s' aprofita per realitzar exercicis fisics, practiques,rutes de vigilància i descansar, ja que quan hi ha foc podem arribar a estar fins a 27 hores seguides jugantnos la vida davant el foc, com va passar a andratx.

user adrina | Hace más de 8 años

Cuando los señores/as del aire acondicionado quieren ganar lo mismo que los que se juegan la vida, es que algo falla en esta sociedad.

user voluntari | Hace más de 8 años

Jo lo que voldria saber es com han entrat a fer feina dins aquesta empresa pública de l'IBANAT!! A ses illes no fan cursos ni formació especialitzada per poder fer d'agent medioambiental, de treballador forestal, etc.. No hi ha cap oferta de feina d'aquest sector però per sa Península sí fan aquesta mena de formació. Estic indignat de veure que gent vol fer feina d'això però no hi ha gens d'informació ni saps a on has de demanar ni res. Estic apuntat al SOIB com a peó forestal, treballador forestal però mai m'han cridat!! Tot això és molt misterios.

user Azul | Hace más de 8 años

Marga¿por que no se lo preguntas a tu presidente?seguramente los peloteros que ocupan calienta sillas y cobran un buen paston te lo dicen,solo haces politica de ppartido,sabes aun existen por desgracia los exclavos y los explotadores.

user Marga | Hace más de 8 años

Vicens he parlat de l'equiparació per conveni que a tots ens correspon. Jo no estic contra dels treballadors d'incendis.

user vicens | Hace más de 8 años

Noltros poc solidaris? Fins FA una mesos el personal de campo Se jugaben se vida per 845 eur I ningu xarreba de ells No se qui es menos solidari Segur que tu marga Ets un Bon ejemple