user Alfombrado | Hace más de 8 años

Meam Ignasi si mos aclarim. 1) Segons es "Catàleg de camins de Campanet" (que pots trobar a sa plana web de s'ajuntament http://www.ajcampanet.net/libre/www.ajcampanet.net/exposiciocatalegcamins.zip) A sa plana 37 des document de sa memòria diu clarament que aquet CAMÍ es de titularitat MUNICIPAL. 2) Totes, i amb aixó vull dir TOTES, ses carreteres tenen nom i llinatges que van amb un codi de lletres i de nombres. Aquesta suposada CARRETERA que anomenes no ha estat batiada. 3) Si encara no estàs convençut, pots mirar sa plana web de carreteres del Consell de Mallorca... http://www.conselldemallorca.net/sitmun/idemallorca.jsp meam si encara la trobaràs. 4)Jo pag uns impostos per a que es polítics i funcionaris fasin sa seva feina. Si un bé està catalogat http://www.ajcampanet.net/documents/cataleg2011.html es de rebut que es cel.lador s'hi passi de tant en tant i no haver d'esperar sa denúncia de cap particular. 5) Vull pensar que aquesta deixadesa es fruit de s'incompetència de polítics i funcionaris perque s'altre cas ja son paraules majors. 6)Ara que ja t'he llegit sa liçó pots anar a explicarla a aquests polítics de pa sucat en oli que se creven que sa gent es benita. Salut i fins una altre.

user Trasan | Hace más de 8 años

si regalais un xale a Sanxo Gomes al final de esta carretera vereis como al poco tiempo os la arreglan....

user ciclista | Hace más de 8 años

som un ciclista que ja no passa pel camí de Campanet a Pollença perquè tenc por a llastimar-me; trob ridícul parlar de competències, sigui qui sigui a qui pertoqui arreglar-la simplement ha de trobar el finançament oportú, via recursos propis, via conveni, via subvenció. Quan hi hagi desgràcies en tornarem xerrar, però hem de saber que la mala imatge que donam és evident; hem fet passar un Ironman per una carretera en obres, increïble, però cert, ... caigudes i parxes , però això no interessa a ningú; els mallorquins no estimam el turista, anam a "lo nostro", com sempre, mala imatge i pocavergonyisme dels governants, siguin d'un partit o de s'altra, això és lo de menys...

user Ignasi | Hace más de 8 años

1. Un pic es posaren multes als que aparcaren a les fonts ufanes. Quan na Magdalena i el PSM estava a l'oposició. 2. Els cicliestes es queixen d'aquesta carretera, de la mateixa manera que es queixen de la de Selva-Campanet. 3. No és un camí, és carretera i des que surt de Campanet és competència del Govern. Xerram del tram de quan acaba l'autopista, passa per Sant Miquel i se'n va a Pollença. No és competència de Campanet. La batlessa sap, almanco, això. Si fos competència nostra seria un error nostre. No ho és. 4. I no és una carretera que no va a enlloc, va a sa Pobla, Campanet i Pollença i passa per moltes finques. I els seus propietaris tenen dret a tenir la corretera en bones condicions ja que paguen els mateixos impostos que tothom. 5. Algú xerra de desastres a possessions. Qui en conegui que vagi a l'ajuntament i ho digui. Si així i tot no s'hi fa res, després tendrà tot el dret del món a criticar-ho.

user para "No és el mateix" | Hace más de 8 años

Por fin una respuesta con explicacion y no la tipica respuesta que no viene a cuento en la noticia.

user Alfombrado | Hace más de 8 años

Tens part de raó Ignasi, cap poble te competència en carreteres. Sa qüestió és que es CAMÍ de Campanet a Pollença no es una CARRETERA i depen des municipis per on transcor. Més valdria que aquesta senyora fes sa seva feina i no miràs cap a un altre costat en lo referent a ses animalades que s'estan fent a ses antigues possesion de Campanet.

user No és el mateix | Hace más de 8 años

No és el mateix ni té res a veure la carretera de Moscari que la de Campaneta a Pollença. Jo no hagués tocada cap de les dues, però si na Solivelles sap el que xerra, sabrà (és evident) que la carretera de Moscari du a un nucli de población, però la de Pollença no du enlloc. Perquè sortint de Campanet hi ha una macro autopista que du cap a Pollença, encara que només arribi a Sa Pobla. Ara mateix és una carretera incòmoda per la que hi van ciclistes amb tranquilitat, mentre que si l'asfaltan, s'omplirà de curiosos que faran malbé els ciclistes. Per cert, señora Solivelles, que amb la dobberada que fa cada vegada amb les multes QUE VOSTÈ POSA ALS POBRES INNOCENTS, que aparquen els seu cotxe quan van a visitar les Fonts Ufanes quan rebenten,podria, encara que no sigui competència seva, asfaltar cinquanta vegades la carretera de Sant Miquel fins a Pollença.

user Desil | Hace más de 8 años

Las opiniones, quejas y críticas destructivas que han ido apareciendo en los medios de comunicación durante estas semanas respecto a las obras de reforma que está realizando el Consell de Mallorca en la carretera Selva-Moscari-Campanet, son comprensibles y respetables, aunque no las comparto en absoluto. Como es época de elecciones, se entiende claramente esa reacción de los partidos en la oposición pugnando por entrar a gestionar la administración, hacen todo lo posible para desacreditar y descalificar al gobierno de turno que, por otra parte, también quiere permanecer en el poder y nosotros,el pueblo, los ciudadanos de a pie, nos encontramos en medio de todos esos enfrentamientos. Solo nos tienen en consideración en la campaña electoral para después hacer lo que quieran con nuestro voto. La corrupción, en el más amplio sentido de la palabra, junto a esas situaciones, desprestigian a los políticos y generan una desconfianza total, desmotivan y desilusionan a la gente. La gente ya está cansada y harta de este teatro, ya es hora de echar el telón para cambiar esta situación. Para recuperar la credibilidad perdida, creo que sería oportuno y aconsejable realizar un profundo reciclaje para así cambiar esa mentalidad un tanto rancia y obsoleta que tienen los políticos. Creo que así se podría producir este gran cambio que tanto deseamos una gran mayoría de gente desilusionada.

user Ignasi | Hace más de 8 años

Jordi, no hi ha cap municipi que tengui competències en carreteres. O són del Consell o del Govern, i aquesta és de la Conselleria de Turisme, com es pot llegir a la notícia. Des dels ajuntaments només es pot demanar actuacions. I fa dos anys que se'n demanen, però la conselleria passa.

user Campaneter | Hace más de 8 años

Riber, tu si estàs degradat. Les neurones no connecten...