user Concís | Hace más de 9 años

Endavant, Pi. Arrela bé i fondo. Sou gent d'aquí, gent corrent d'aquí. I això és important.

user Antoni | Hace más de 9 años

Ja era hora que un polític fes una proposta coherent i acertada. A tots aquests que diuen que el Consell hauria de desaperèixer s'haurien de fer les següents preguntes: A on viuen? A una illa Què és una illa? Un tros de terra enmig de la mar Quin àmbit terrtorial té? Local/Municipal De què està format el territori de Mallorca? De municipis Quin és l'administració que governa els municipis? L'ajuntament Quin àmbit té el Consell? Local A on paga la gent tots els imposts del dia a dia (taxes de fems, impost de circulació, aigüa? A l'ajuntament Qui dona les ajudes/subvencions perquè els ajuntaments realitzin els seus projectes i així poder millorar les infraestructures dels municipis i a la vegada aquests poden contractar gent per fer feina? El Conselll Així podríem seguir fent preguntes del dia a dia dels ciutadans i a on van a reclamar/demanar serveis i la majoria d'elles acabaría en resposta (Ajuntament/Consell). Amb tot el que he explicat anteriorment a n'hi ha suficient per entendre que els Consells haurien de ser l'institució principal de les illes i els puc ben asegurar que s'estalviarien moltissims de euros i es guanyaria en eficiencia i qualitat en els serveis als ciutadans.

user J.B.V. | Hace más de 9 años

En fin Qué gobierne el partido más votado, que ahora salen ranas de por todos los charcos con este complot en contra de todo lo que se mueva del PP. Confío en la inteligencia de la ciudadanía y no de tantos renacuajos de pactos y desavenencias que después tenemos que pagar sus discapacidades de gobierno todos.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Sr. increíble, fa honor al seu Nick, es efectrivament increíble que opine amb absolut desconeixement de causa. Li val lo mateix que he dit al comentari anterior. Naturalment cap dels dos tendrán la dignitat d'investigar les llistes, son publiques, i veure quants ni ha de nous. Mes que res també perque serien incapaços de reconeixer el error

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Pobre pepot ni s'entera, que hi hagui en Font i en Pastor, uns dels pocs amb dignitat dins el PP no implica que tothom sigui gent anterior al PP, i en quant a los de UM, resulta que en Melia mai va ocupar carrecs directius a Um, fins que no va esser l'unica persona dins el partit disposada a fer les gestions per la disolució, no va prendre decisions al partit. O vos pensau ilustre buboteta que si hi hagués alguna cosa contra els tres els teus "amos" no la haurien treta a llum? Per altre banda si en preocupas per averiguar coses, en lloc de parlar per boca de ganso veuria per exemple a la llista de Palma, a la del Consell Insular i a la del Govern la quantitat de gent completament nova en política, i els que ja militacven a la Lliga o a Convergencia, quants ni había que ocupaven carrecs. Que n'es d'atrevida la ignorancia. O tal vegada que es de patétic el haver de vendre la dignitat fent d'aopinador sector cabrum.

user pepot | Hace más de 9 años

Ja ja ja lo mejorcito del PP de Matas con lo mejorcito de la UM de munar y Nadal. Esto si que es regeneración!!!!! ja ja ja

user increible | Hace más de 9 años

Aqui tenim a tota la gent de la ex UM pendent de tenir poder en nom de la nostra terra. Un cocktail millor dit. La política s'ha convertit amb una professió més. Una pena. I clar, sols tenen 4 anys per poder "servir al poble".

user maria | Hace más de 9 años

enhorabona, teniu el meu vot al Consell. PLANTA CARA a un president engominat i estirat que se pensa que mallorca és seva. si m'haguessin dit que votaria a aquest partit fa un any no ho hagués cregut. però he de reconeixer que els té ben posats, i jo el vull ajudar a fotre fora al PP

user CACA | Hace más de 9 años

UYYYYYYYYYYY QUE MIEDO ME DAN ANDA Y PA CASA

user Nerón | Hace más de 9 años

Como se ve, desde muy lejos, a los peperos asustados escribiendo las bobadas de siempre en estos comentarios, incapaces de salirse del rústico catecismo que les han inculcado... Menos mal que todo esto acabará muy pronto.