user pepito | Hace más de 13 años

son unos mentirosos solamente habia unas 60000 personas.

user Un mallorquí | Hace más de 13 años

Tot el que volgueu els catalans, però amb el permís dels Espanyols, ja que esteu ocupant terreny que no és vostre, esteu de lloguer, per tant és un deure de l'inquilí pagar la renda. També vull remarcar que quan parleu de Catalunya no fiqueu en el mateix sac als habitants de les Balears dient "països catalans", context que no comprenc. Deman: Per què cada vegada que els habitants de la Regió de Catalunya es fiquen en problemes, han de involucrar els habitants de les Balears?: "Joan, Jaume i" senyora, senyora" es Valencians ens donen una bona lliçó. Encara que ens pesi, tots ocupam uns terrenys que pertanyen a un Estat que es diu Espanya i tot aquest Estat forma part de la Unió Europea, però ha d'estar ben unida, i el que es mogui no sortirà a sa foto. I no parl de sa quantitat d'empreses catalanes avui en dia arruïnades per incompetents. Tampoc parlo de les "Caixes d'estalvis" que estan "xuclant" doblers de ses altres comunitats perquè la Comunitat de Catalunya, com és costum a la seva gent, no deixen anar "la pela". La lletania és llarga. Espanya es necessita a si mateixa, i també els uns dels altres. Com diu un de més avall: "es un problema genètic dels catalans sempre remugar".

user Na Maria Engancha | Hace más de 13 años

Uhhhhhh... Senyora Senyera, ¡qué miedo me das! Con estos argumentos, estamos a un paso de considerarnos la "Raza Aria Catalana", con el peligro que ello puede conllevar. Espero que nunca España se desmiembre, pero si al final lo hace, que sea por decisión de una mayoría catalana (cosa que de momento aún está lejos). Luego, imaginemos que no preciseis nunca de la solidaridad internacional (o sea, extremeña, gallega, andaluza, castellana, etc. etc.) en el no deseado supuesto de una catástrofe natural.Qué bonita la solidaridad !!!

user senyora senyera | Hace más de 13 años

IN THE PEN AND CIA, esto es lo que queremos muchos catalanes desde hace años y desmenbrarnos de esa nacion que solo perjudica con sus regiones gandulas y poco fructiferas, que solo viven de mendigar y sangrar a CATALUNYA escudandose en la solidaridad que tiene que existir entre regiones de un mismo pais y asi año tras año, sin invertir, progresar, evolucionar o intentar, con esa financiacion externa(puesto que viene de( CATALUNYA), levantar cabeza y ser autosuficientes como nosotros que invertimos, evoluciamos, arriesgamos, trabajamos,..........

user joan | Hace más de 13 años

Realment el problema és més gran del que pensava. Jo no he parlat de "catalans continentals". Jo he parlat de la incapacitat de mobilització del poble mallorquí (o balear). I a partir d'aquí he donat sa meva enhorabona al poble català, que no mallorquí, per tenir collons de defensar el que és seu. Res més. Meam si aprenem a llegir...

user ESPANYOLET | Hace más de 13 años

Ay, ay, ay, què hi anau de malament Jaumet i Joanet !!! En l´hipotètic cas de que arribassiu a l´independència, si ja tens enveja del que tú denomines "catalans continentals", probablement els teus fills al cap d´un parell d´anys també tenguin enveja dels espanyols i ja tornarem a ses mateixes. (A mem si al final serà un problema genètic aixó del independentisme separatista...). Per altra banda, no veis que aquí a Mallorca mai sereu catalans i a Catalunya mai sereu ni catalans ni mallorquins. ¡Ay, quin poc capet!

user Inés Perada | Hace más de 13 años

Molt ben dit MALLORQUÍ. Tos els independentistes i separatistes son uns "renegats". El proper cap de setmana tendrien que organitzar un alte concentració amb tots els que encara volen la unitat nacional espanyola i ja vorieu com en lloc d´un milió serían sis o set que volen seguir units. El problema sería que no hi caben, però la majoria no vol fer trossos. ¡Ya está! creo que he dado con la solución: si a los catalanes (por cierto, a día de hoy todavía españoles) que quieren ser independientes no quieren ser españoles (porque se pongan como se pongan Cataluña seguirá siendo una región española) los mandaramos a la Isla Peregil, allí serían mayoría y podrían hacer lo que quisieran, je, je, je. ¡Pobrets il.lusos els independentistes!, no els hi va mai res bé. (Jo també vull que em tornin tot lo que s´han embutxacat dels meus impostos). I per cert, Jaumet, jo ten 45 anys i estic ben content de que els meus pares votassen per aquesta Carta Magna que encare amb ses seves imperfeccions por ser actualitzada, però sempre salvaguardant la unitat nacional española ¡VISCA CATALUNYA! ¡VISCA ESPANYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

user Un MALLORQUI | Hace más de 13 años

Ay Jaume i Joan: Que vol dir catalans continentals? Ells lo que voldrien seria "posseir" ses Illes Balears i alguns de vosaltres li seguiu es "cuento", perquè lo que volen és es nostros diners. Sou uns pobres mercenaris pagats per la Generalitad i d'això viviu. A més, nosaltres tenim una història, que més voldrien tenir ells: només van arribar a comtat i van ser "La Marca Hispànica", això els dóna ressentiment i frustració. Així que continuau així, mai tendreu l'oportunitat de veure s'independència. Per ara haurien de sortir de la Unió Europea i sols tendrien la mar. Per desgràcia i gràcies als catalans als Pirineus acaba Europa, ja que al que ells anomenen Catalunya Nord, als francesos els fa riure. Aquí hi ha una història que mai la podran canviar. Nosaltres els mallorquins, ni tenim el mateix origen (només van venir uns quants catalans, i encara mercenaris pagats, fa 700 anys) ni tenim sa mateixa llengua ("mots" que ens volen treure), ni tenim sa mateixa cultura (tan perillosos són els toros, com els seus "castellets"). I val més no profunditzar més enrere, s'història és molt més llarga i no és sa mateixa que la que ells ens volen implantar: arribaríem molt més lluny que "Els foners mallorquins". A mes: el TC, estava massa manipulat (per ells i es PSOE).

user Jaume | Hace más de 13 años

Inquero: els teus euros les hauràs d'anar a cercar per Andalusia o Extremadura. I bé que ho saps. Catalunya camina cap a la independència perquè ja ha arribat a l'edat adulta, ja no necessita dependre de ningú, pot decidir per sí mateixa. Però als espanyols, de poca tradició democràtica (i no ho dic amb ànim d'ofendre però és així), no ho accepten. Molt bé catalans continentals, me feis enveja sana. Per cert, jo ja tenc 33 anys i no he votat aquesta constitució antiquada i que se nega a adaptar-se als nous temps.

user joan | Hace más de 13 años

bla, bla, bla... El dia que el poble mallorquí o balear sigui capaç de defensar "lo nostro" com fan el catalans ja en parlarem. A noltros sempre ens deixen a banda. Vaja, com diuen a Catalunya: pixen damunt noltros i noltros deim que plou. Sa meva enhorabona al poble català