user Siurell | Hace más de 9 años

Val MES un pel dun CAT que es dun RENEGAT.

user Un d'aquí | Hace más de 9 años

TOMEU, , confons gimnasi amb magnesi. El català no és patrimoni de Catalunya, sinó de tots els territoris d'questa parla amb les seves modalitats. El mateix passa amb l'anglès en què no es patrimoni d'Anglaterra, sinó de tots els països d'aquesta parla amb les seves modalitats i variances fonètiques. Si compares l'anglès de Texas i el d'Oxford, semblen fonèticament idiomas diferents. No fa falta dir-te que passa el mateix amb el castellà. I la llengua que xerram prové dels conolitzadors que vengueren fa 800 anys i no del "catalanisme d'alguns partits polítics del segele XX"

user Jaume | Hace más de 9 años

Ellos no reciben instrucciones de Madrid, no, pero que no falte la bandera catalana detrás ni la sumisión a Barcelona. Por si nos faltara centralismo, nos imponen otro...

user bernat | Hace más de 9 años

Aquest és presentava per ERC per Calvià i ara és de Biniali...Un pressumptuós a l'altura de MES i en Barceló.

user Banderas catalanas | Hace más de 9 años

Acaso no tenemos bandera propia en Baleares?. MES= catalanismo exacerbado

user Campanita | Hace más de 9 años

Tolon tolon tolon tolon

user Canpanet | Hace más de 9 años

Pero este no és de Campanet? Uyyy q pajarito

user pep | Hace más de 9 años

Però en Chacón no era uns dels capos de ERC?

user En Tomeu de Son Esparech | Hace más de 9 años

@ Un d'aquí. Com tu saps ben bé, axò ês malloquí. Axí están escrites ses obres d'En Pere d'Alcantara Peña ò d'En Mateu Obrador, per citá domés dos des mols autós qu'han escrit em mallorquí. No acept ses normes de s'IEC per que están fetes apartí des barceloní amb una finalidad exclusivament política, sa matexa que teniu es de MES, à una primera fase sa colonisació cultural per después anexioná Ses Baleás à Cataluña. De moment ja mos heu catalanisat es noms de tots es pobles de Mallorca, com Deia=catalanisat. Deyá no s'ha d'escriure de sa manera catalanisada ni per etimología ni per fonética. Deyá prové de s'arabe déya que significa cortijo en castellá. Fonéticament an es diftongos 'vocal + i' à sa llengo baleá sa i perd part de sa seua sonoridad y passa de sê tancada à sê uberta. Axò tota sa vida s'havía escrit 'vocal + y' fins que es catalanistes mos u van cambiá. À Ses Baleás no tenim ês perque sacrificá sa nostre llengo à majó gloria des catalanisme. Afortunadament sa situació encare ês reversible, lo únic que s'ha de fé ês recupera s'ortografía des nostros autós d'antes de que comensás sa catalanisació. Y per cert, ¿segú qu'ets d'aquí?

user Bucanero | Hace más de 9 años

Tomeu perdone que to digui no ne certes ni une,no te contestere e une cosa que te ha pesat pescap,i esticq ben segu de qui es tu,i deses teves cat fobia y de se botelle de vi.