user joan | Hace más de 8 años

como¿ no entendi bien? pensada para los ciudadanos? vaya otro que vende lo que no se cree

user Pepe | Hace más de 9 años

El PI puede haber proclamado cuáles son sus prioridades, pero a la hora de la verdad, si llega, pactará con el que le dé más, sea PP, PSOE u otro, y sus prioridades quedarán relegadas a segundo plano. Hay demasiados puestos comprometidos, sobre todo en la part forana, para luego decir que no. Esto se vé de lejos.

user España Cañí | Hace más de 9 años

Josep Franco debería ser el nº 1, Franco al poder

user pi trásfugismo | Hace más de 9 años

El pi es un partido de trásfugas y el líder alopécico el principal que robó votos al pp.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Vaja el opinador Jaime, peepero de soca-rel, i no es sap si a la vegada menbre dels opinadors sector cabrum, fa un brillant analisi. Parla de "bisagras". Tal pareix que no ha lletgit la prensa, ja que El Pí ha deixat ben clares les seves prioritats, son 5 i no hi ha cap "bisagra" i el que farà o no. Clar que a ell lo que li preocupa es que ja ha deixat clar que amb el Pp den Bauçà no es pactarà. I pobret igual es queda sin els 0,20 euros per comentari.

user @ Jaime | Hace más de 9 años

La "bisagra" serveix per això que serveix, però m'estim més tenir clar per a què serveixen els partits sucursal de Madrid i tenir-ho ben present a l'hora d'anar a votar: serveixen per mantenir el mecanisme que fa que els imposts pagats pels actius de l'economia de la nostra comunitat vagin a parar ben enfora i no tornin.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

El opinador que parla d'incompetens li hauriem de dir que abans hauria d'haver lletgit el curriculum profesional del candidats a l'Ajuntament, tots provenen d'ambits profesionals on es requereixen coneixements especifics. Es a dir son ciutadans que precisament no han ejercit mai la "professió de polítics", i per cert a la majoría els hi ha anat molt be en la seva activitat profesional i als seus negocis particulars. Suposo que ell com a poc es catedràtic d'algo, veritat?. Per cart miri i veurà que practicament cap dels de la llista per Palma había participat abans en política. L'inmensa majoría son nous afiliats a un partit que fa falta ja que no deu obediencia a Madrid i te ben clar que els unics interesos a defensar son els dels ciutadans de Balers.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Sr I qué? si vol utilizar dites mallorquines ho faci be. Mai ha existit aixo de L'ase va dir orellut al peix. En tot cas seria al porc. Si vosté interpreta igual la resta de questions no em sorpren que no entengui res de res.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Cock&Roi Veig que no s'ha molestat en lletgir, suposo que ho sap fer, la distribució de competencies entre l'estat i la nostra CA. Abans d'opinar s'informi.

user Jaime | Hace más de 9 años

El partido con vocación bisagra. Ya pueden imaginar para que sirve la bisagra.