user Dídac | Hace más de 9 años

Skunk: No sé com no et cau la cara de vergonya de dir aquestes mentides tan cutres. Mai ningú no ha tirat abocadors per fer-se la fotografia, perquè precisament l'estratègia de convertir un paradís natural en un abocador és l'estratègia de la dreta especuladora per a després justificar-se de la destrucció, dient que ho "netegen". Ves a enganar a una altra banda. SALVAREM SES FONTANELLES!

user mas madera | Hace más de 9 años

Luego nos diran que quien va alli, es porque quiere, pero cuando hagan una campaña agresiva con sus palmeros y voceros pagados, y tengan que cerrar los pequeños comercios que no puedan aguantar,el tiron no tendran mas remedio que ir NADIE TE PUEDE OBLIGAR, PERO USAN, TU VOLUNTAD, hace 30 años lo cantaba Miguel Rios

user skunk#1 | Hace más de 9 años

@javier Te aseguro que estás muy equivocado. La vigilancia ambiental ha sido espectaclar y las mejoras en la zona a nivel ecológico han sido enormes respecto al estado anterior de la zona. Por otro lado, dudo mucho que les vaya mal. La mayoría de grandes cadenas ya han solicitado locales y está prácticamente toda la superficie adjudicada.

user skunk#1 | Hace más de 9 años

@Didac No saps el que dius. Si a alguna zona s'ha reduit la quantitat d'aigua ha estat per necessitats ambientals (el Limonium necessita una alta salinitat per a sobreviure i a certes zones havia disminuit molt el que ha fet necessari reduir la quantitat d'aigua). De fet, el fet de que augmentés tant la quantitat d'aigua durant els darrers anys era una de les causes de la baixada de la quantitat de Limonium. Per altra banda, dir que ets de la Plataforma Salvem les Fontanelles t'hauria de fer vergonya ja que, si és veritat que ho ets, deus saber que tant la vostra Plataforma com el GOB s'han dedicat a tirar brutor dins el solar i a destrossar la zona per després poder cridar al diaris i sortir a la foto (jo ho he vist amb els meus ulls). A més, aquell solar estava totalment destrossat des de feia molts d'anys i cap de vosaltres es va queixar mai (probablement ereu uns del molts que l'empraven com a abocador). Actualment la zona humida de Ses Fontanelles presenta el millor estat que ha tengut en els darrers 20 anys i amb molta diferència però a vosaltres vos era igual fins que es va decidir fer el projecte.

user javier | Hace más de 9 años

Qué barbatidad, como si en mallorca fuera necesario más centros comerciales. Ojalá les salga algo mal(pero que no haya heridos). Para los que dicen que si plan hidrológico que si estudios.... eso lo han hecho SÓLO por la integridad de la construcción, no por medio ambiente. Es obvio que no han seguido una evaluación de impacto ambiental porque NO LA HABRÍA APROBADO. Todo podrido y cuando no sea rentable se abandona y tenemos eso de por vida.

user diego | Hace más de 9 años

Didac nos llamamos igual...el arenal hace muchos años no habia ni una construccion ojala estuviera virgen todo...si tu vives por la zona...tambien eres en pequeña parte culpable de la destruccion del arenal...o no ..y yo que soy de sant jordi he destruido el pla

user Dídac | Hace más de 9 años

Per a tots els que deis que no s'ha construït damunt zona humida, i que us excusau amb que viviu a la zona. Jo visc a la zona, form part de la Plataforma Salvem ses Fontanelles, i he tengut l'oportunitat d'entrar i gaudir de la PART DE LA ZONA HUMIDA QUE HAN ARRASSAT, que era el llag més gran sense plantes a la superfície. AQUÍ EN TENIU LA PROVA FOTOGRÀFICA: https://www.facebook.com/sesFontanelles/photos/a.344266679052173.1073741826.344246555720852/493832400762266/?type=3&theater Per altra banda, hi havia centenars d'espècies d'aucells que vivien a la zona no inundada (hi ha estudis, cercau per internet, informau-vos!). I també mamífers, com per exemple conills, QUE JA NO TENEN CASA. Als que diuen que ha crescut la població de Limonium Barceloi, jo li dic que s'han trasplantat totes les poblacions de Limonium naturals a un reducte petitíssim, quan abans s'extenien per totes ses Fontanelles. Allà on ara hi ha terra hi creixien nombroses espècies protegides (orquídies, per exemple). Als que diuen que s'ha ampliat la zona humida, jo els dic que han arrassat amb una gran superfície d'aigua, i han desenterrat una altra part d'aigua, quan TOTA LA ZONA estava inundada fins que vengué el boom de la construcció i s'hi tiraren enderrocs. És a dir, el que ha fet l'excavadora per a crear una "nova zona humida", es podria fer amb totes ses Fontanelles, i es recuperaria tot l'aiguamoll tal com era. Informa't, pensa, actua. Ses Fontanelles era un paradís, l'albufera de s'Arenal. Encara hi som a temps a recuperar-les i declarar-les Parc Natural, que és el que s'hauria d'haver fet fa molt de temps.

user El PP siempre destruyendo | Hace más de 9 años

¿Ya han terminado de destruir Ses Fontanelles? Bueno, ahora vienen elecciones y sabremos a quien no votar.

user paraiso del ladrillo | Hace más de 9 años

ustedes sigan construyendo, que esto es una isla, a nuestros hijos y nietos les dejaremos un maravilloso paraiso de ladrillo.

user Lucas. | Hace más de 9 años

Aquest brètol de la foto acabarà amb totes les "medalles i honors" d'aquest fracàs de societat.Així s'escriu sempre l'Història.A més doctor Honoris Causa per l'Uib.