user inquer | Hace más de 13 años

Mos importa una merda s´Estatut català i es seus problemes perque si mos han de fotre per ells tenir tot lo que volen, ho faran sense miraments. Fotuts i contents i encara cuatre pardals mallorquins llepant es cul com si aquest Estatut fos oxigen per respirar i viure. Ni aigo mos donaran es putes independence catalans i encara li feis sa puta rosca és cuatre coios que de mallorquins no feis més que empegueir..!

user Maria | Hace más de 13 años

No se que hi te a veure Balears i València amb aquet tema. Hi ha que veure, se lleven sa ro ells tots sols...

user Leo | Hace más de 13 años

¿300? menudo ridículo...

user marta | Hace más de 13 años

Y para cuando la liberación de Valldemossa? Valldemossa libre!!! no queremos pertenecer a España y si a Francia, separación de la sierra de tramuntana del resto de la isla ya!!! venga fundemos el PTF (partido tramuntano frances) y si 4 tontos acompañan y con un poco de suerte igual vivimos de gorra, cuanta tontunaa con estos catalanes, solo con ver sus caretos en la foto ya se ve de que pie cojean...

user Pedro | Hace más de 13 años

No perderé mucho tiempo hablando de los pobrecitos y poquitos nacionalistas. Yo aspiro a ser ciudadano del mundo no de un trocito de roca en el mediterráneo. Amo a Mallorca como el que más, pero también a París, Londres, NY, etc, etc... Ya lo dijo UNAMUNO: "El nacionalismo es una enfermedad que se cura viajando"

user Tomeu Penya | Hace más de 13 años

HEM PERDUT TOTS ES NORD !!! Val més girar pàgina amb aquest assumpte. Sempre he sentit a dir que: com més son, més s´embullan. Salut per a tots !!!

user Guiem | Hace más de 13 años

Com també es curiós que es PSIB estigui representat a una manifestació independentista i que ho justifiquin diguent "es que jo era lluny de la paraule nació". Per quin motiu no es presenten el PSC i el PSIB en solitari, separats del PSOE?

user Guiem | Hace más de 13 años

Es curiós que es nacionalisme illenc sigui en realitat catalanisme. No haurien de preocuparse de arreglar lo d´aquí, abans de arreglar es mals de cap d´altres?

user jaume | Hace más de 13 años

Crec que tots hauriem de lluitar per tenir mes autogobern,a la fi,cadascú a de fer es comtes a ca seva,lo que no entenc es perque a de esser lligat a catalunya.No es possible com comunitat autonoma dins Espanya?

user x | Hace más de 13 años

aixo no es democracia ni ho ha estat mai hem de gonyar sa confiança dels nou venguts, seran el pes que desnivellara sa balança ,hem d'oferir més , il.lussionar, i donar mes que los otros... i enganar millor que "ellos"