user Tomeu1950 | Hace más de 9 años

Hablar de la batalla de lluchmajor, es delito de lesa catalánanidad , de esto no se habla, Mallorca reino independiente no ocurrió esUn invento de los cantalanistas

user Cuervo | Hace más de 9 años

¿Han encontrado sitio para la estatua del Cid.?

user Bruno Torres | Hace más de 9 años

Polemicas aparte sobre el sentido que quieren darle, la estatua es horrorosamente fea. Fea no, lo siguiente despues de fea. Los promotores del invento tienen un mal gusto extraordinario, y lo mas grave es que lo hacen público y obligan a los demás a ver su engendro. Que país este, donde cualquier chusquero regala un bulto horroroso a un ayuntamiento y la administración lo acepta y lo colocan en la via pública. Ya teníamos el bou de telaclava y ahora se le suma esta cosa

user albó | Hace más de 9 años

Si voleu turistes per als bars, us aconsell de penjar rètols i de fer bona feina. La nostra cultura existeix i no tot és turisme.

user El papi | Hace más de 9 años

Desde que han colocado la Estatua tenemos a tope de turistas y los Restaurantes y Bares llenos, mucha gente ya no va a Lluc, viene a Sineu a ver al Rey, que no es guapo aixo.

user Scorpio | Hace más de 9 años

Sa rabi ets e menja en es catalanistes, perque saben que Balears va sê es reyna de Mallorques, emb es milló escritó mallorquí en Ramón Llull, emb una llengo tant antigue com s´inglês y molt mes pura que sa catalana (paraules den Robert Graves), emb una gramàtica molt mes antigue que´s dialecta català qu´en Pompeus Fabras va fé s´altra día copiand des valencià, y en especial perque Cataluña may ha estad soberana, ni país ni reyna ni rês, va pasà d´esê un condad de sa corona aragonessa, a sê una provinci de sa corona española. Ara volen robà s´histori, cultura y costums valencianes y balears per omplí sa seua histori y cultura casi inexistent.

user fora de Mallorca | Hace más de 9 años

Circuleros, sou fastigosos i ......

user Nostro Regne | Hace más de 9 años

No sé perque tanta polémica amb aquesta estatua, es sa des nostro primer Rei, pareix que cualque sector de sa societat volgués amagar aquesta realitat, que varem ser regne i varem tenir reis propis, ni ha que fan vergonya!! Aquets pancas s'aguesin estimat mes una estatua den Pujol!!

user Rico Tubbs | Hace más de 9 años

¿Per quan, una acadèmia o institució que sàpiga i vulgui estudiar s'història real de Balears, que és riquíssima, tal vegada més que sa catalana, per honrar-la, sense sa intromissió des catalanisme trastocador i manipulador, com està a sa UIB, per exemple? I no entenc quin és es problema amb aquesta estatua des primer rei que varem tenir, membre d'una dinstia que ho varen canviar tot. I per cert, qui sigui catalaniste, que s'en vagi a Barcelona que hi sirà més còmode, o a Andorra on no tindrà per què amagar sa seva catalaneitat, i podrà disfrutar de tots es doblers de "Pujol Family", que mos han robat a tots noltros.

user Bucanero | Hace más de 9 años

El del tinto va bien cargadito, GONELLE.