user Maristela | Hace más de 9 años

Per aqurst motiu, també haurien de convocar un referrndum sobre si Espanyol o Andalús o Mursià, i si substituir la Història per contes populars, les Ciències Naturals per la Cienciologia i les Matemàtiques per trucs de xorissos. No veus que els polítics no ténen cap feins ni a la Justícia ni al món acadèmic que la Cultura no es pot ni es deu canviar?

user Pulpo Paul | Hace más de 9 años

El día que un político plantee un referémdum sobre el catalán o el balear y su obligatoriedad en la enseñanza, cambiarán tanto las cosas que jamás se volverá a discutir sobre la lengua. ¿Por qué no se hace? Porque es un asunto que conviene tener para que la gente se olvide de los verdaderos problemas de Baleares. Hay mucho miedo a la verdad.

user y en catalán | Hace más de 9 años

Lo mejor sería publicar el UH en Cataluña.

user . | Hace más de 9 años

Mallorca els importa un rave!. Només volen separar el Mallorquí del Català per esquarterar i matar la nostra Llengüa. I amb la resta hi son d´acord perque son els que ho fan.

user Flipo | Hace más de 9 años

¿Qué tienen que ver la corrupción y los recortes con que estemos orgullosos de ser baleares?. Aquí o se hace apología de los Països catalans o se es un ignorante y un fatxa, ¿no?. Leed un poquito de historia de las Baleares, empapaos de su cultura, pero sin distorsiones catalanistas, por favor.

user Rars | Hace más de 9 años

Pareix que a aquests patriotes que s´estimen tant el Mallorqui, només els cou la gramàtica catalana. Tota la resta de desastres que li fan a la nostra illa els pareix bé.

user jose | Hace más de 9 años

Celebrar ke la pobresa,el paro,los chorizos?

user Ha, ha, ha! | Hace más de 9 años

Aquests comentaris gonelles, tan sols faràn augmentar els vots de MËS, El Pi i ERC. Mirau si son beneits!

user Tapar-li el cap, díuen en bon mallorquí | Hace más de 9 años

Visca Mallorca: Amb cínics no es pot discutir però per molta ràbia que li fassi, el Mallorquí és i sempre serà una varietat del Català i a això no ho podrà canviar ni vostè ni cap polític, tan sols ho podrà enmscarar i dosfrassar, però tornrà sortir una altra vegada. Esper que l´any que vé no doneu tanta murga, que no ens amargueu el dia i puguen comentar la festa, peròi que sobre tot, que la gent tengui doblers per comprar als mercadets i per aturar-se a dinar, que si que fèia molta bona olor.

user Pâtriota mallorquí | Hace más de 9 años

Patriotes mallorquíns. Davant la importació de tones de fems de l´extranger per cremar a Son Reus, la descatalogació del monestir de La Real com Bé d´Interés Cultural, la construcció d´un mega-hotel a una zona protegida i també els doblers guanayats a Mallorca, que s´en van a Madrid i d´allà es reparteixen entre els castellàns, els extremenys i es andalussos, i que no torna casi rès cap aqui fent que sigam els espanyols que tenim la pitjhor sanitat i els pitjors transports, vos demano que alceu les vostres mans de patriotes mallorquíns i protesteu també per aquests fets a aquest espai. Patriotes, si no estau d´acord donau-me vermells.