user un español mallorquí | Hace más de 9 años

No porque otros nos vendieran nuestra lengua que es más antigua que el catalán tengamos que besar el suelo yo soy mallorquín balear aunque me maten y al que no le guste peremunt.Vale.

user conservdor | Hace más de 9 años

El viatger d'interior haurà conegut aquella Maria, respectuosa amb el folklore, el teatre, l'esport, les curses d'automòbils teledirigits. Els artesans d'Embotits Matas i de l'oli d'oliva arbequina La Roqueta son coneguts arrel del món , ben especialment, pels rusos,austríacs, alemanys o anglessos que visiten Maria cercant la seva gastronomía.

user Viatger d'interior | Hace más de 9 años

El batle de Maria, el popular Antoni Mulet, ha arrivat a la Sala amb la formació de graduat social, l'experiència empresarial familiar dins del món de la construcción, la feïna feta a l'administració laboral autonómica i com a director del SOIB. La seva tasca oberta i clara ha fet posible que no tothom sols conegués Maria de la Salut pel fet d'éser la seu de la popular fàbrica d'embotits artesanals on podem trobar l'única sobrasada "a la pimienta" feta a Mallorca, un plaer gastronòmic

user Cultura de aquí o de allí? | Hace más de 9 años

Porque la de aquí ya la han intentado defender y han sido atacados por todos lados, en cambio, con los que defienden la cultura de fuera (lease Cataluña) como nuestra nadie se mete, algo que me parece totalmente incomprensible e incoherente, la sociedad balear nos lo hemos de hacer mirar.

user Joan Ferràn | Hace más de 9 años

Un altre catalanista, quins gestos si ja tot es en català, el problema es que el català ja es odios per a molts de mallorquins, nins i nines per la manera en que l'imposen a ses escoles i sa manera que volen que parlem es barceloní de tv3. Moltissims d'estudiants consideren es català com una maldició de fora que els hi ha tocat, i no el consideren res nostro.

user RAFEL | Hace más de 9 años

PER AURELIO EL QUE SE TENDRIA QUE EXTINGIR ETS TU

user maria | Hace más de 9 años

Lo que passa es que s'acosten les eleccions i ara li convé dir això... després tornarà estar quatre anys sense fer res

user Aurelio | Hace más de 9 años

Otro pancatalanista dentro del PP. Vaya vergüenza defendiendo el catalán, un dialecto (no lengua) en vía de extinción (esperemos que rápida)

user mosca | Hace más de 9 años

Si, si, pelearos por chorradas de banderitas y idiomas, no vaya a ser que dentro de 5 o 10 años tengamos un alcalde musulman y entonces tengais q afrontar otros problemas.

user Bielet | Hace más de 9 años

Que el coneixeu de poc a en Toni... Ha tengut temps de sobra per defensar tot això que hauria de defensar qualsevol persona que visqui i sigui nascuda a ses Illes, ara que no ens vengui a tots els mariandos i mariandes amb coverbos.