user Petición | Hace más de 9 años

Yo pido que se vote a favor del origen no catalán de apellidos como Bauçà, Camps, Cabrer, Company, Jaume, Barceló, Manresa, Mataró, Martorell, Terrassa, Alcover, Vives, ...

user Per a JA | Hace más de 9 años

El pancastellanisme t'ha empardalat.

user Un d'aquí | Hace más de 9 años

A Palma, tots els partits polítics participen a la festa de l'Estendard. Per què el PP d'Inca i l'equip de govern no hi és present?. Com diu un altre comentarista, es tracta d'una festa que es cel·lebra des de l'edat mitjana. Per tant, o el Pp d'Inca són uns ignorants de la història de Mallorca o és que són uns renegats. L'Estendard forma part de la nostra història i reconèixer-lo no significa ser catalanista anti-espanyol. S'està mesclant massa ous amb caragols amb aquest assumpte.

user joanpere | Hace más de 9 años

Aquesta bandera s'assembla molt a la que hi ha a l'escut d'inca. Casualitats de la vida... Malauradament per molts la història no es pot canviar.

user Mallork | Hace más de 9 años

Pareix mentida que aquestes alçades encara hi hagi gent que no sàpiga que es la festa de l'estandard. A part d'esser una de les més antigues festes cívioques d'Europa, ja es celebrava al segle XIV, hem de dir que se celebra l'entrada a Ciutat del Rei Jaume I amb la bandera del regne d'Aragó. I la bandera que duia era la cuatribarrada, tal cual. D'aquí vingueren despres la mallorquina i la valenciana. Hi ha un comentari, ignorant a més no poder, que diu que vagin a celebrar aixó a Catalunya, quan els fets que es conmemoren pasaren aqui. Només es aixó, la celebració de l'arribada del Rei Jaume a Mallorca amb la senyera o estandard. Va ser un 31 de desembre. El perque a Inca l'han feta abans, no ho se.

user Uno de aquí | Hace más de 9 años

Estos del PSOE están más perdidos que un pulpo en un garaje, no saben que hacer ni dónde ir para conseguir un par de votos., pero por favor manifestarse al lado de los de Arran es de nota.

user comediants | Hace más de 9 años

Se ve que el champagne les ha sentado mal y se creen que están en tierras lejanas con Artur Más, con los Pujol y demás espabilados

user ullastre | Hace más de 9 años

Em pensava que la festa de l'estendard esqueia el dia 31 de desembre. També s'hi hagués pogut llegir el poema "La colcada".

user Xarnegos | Hace más de 9 años

Y esa gente de la bandera

user noeninca | Hace más de 9 años

Eso se celebra en Cataluña por los nacionalistas, no se que hacen estos aquí. Somos mallorquines no catalanes, con todo el respeto a los catalanes y con mi repulsa con los catalanistas-identitarios, estos que han envenenado con su régimen político la convivencia en Cataluña. Lo encuentro un insulto para los que vivimos en esta isla.