user Independents | Hace más de 9 años

La sorpresa serà amb el 20% de candidats independents i la decisiódel 50% dels electors que no militen a cap dels partits, així que vius. I als xafarders de la dreta, una mica de respecte, perque anireu a votar en massa al vostre PP corrupte i votareu, amb el nas tapat, a les titelles que vos posa en Bauzá i en Rodriguez... Patètics!

user Falsos | Hace más de 9 años

Ara veurem sa pantomima, tornaran a sortir els de sempre Barceló LLadó i xupaculs de cada un, tot està ben cuinat. Una pena.

user Guacamaya | Hace más de 9 años

Perdonad, pero no creo las cifras que dais, lo que dice realmente inscribirse ni el Mallorca regalando entradas para le partido de fútbol.

user laveritatofen | Hace más de 9 años

El sistema politic esta caduc amb primaries o sense. Els desquerres tambe al parlament nomes pitgen el boto baix les sigles del partit. Despres diuen que son representacio territorial... A mes a mes les esquerres minoritaries desapareixeran al parlament balear xuclades per podemos, psoe i pp. Deixau de fer paripes mentres el poble te gana. A les primaries hi hauria dhaver una dotzena de persones barAllantse per a millorar sa nostra terra.....

user Valents crítics | Hace más de 9 años

Els peperos vomitant salfumàn, just perque MÉS celebre primàries. Amb tot lo que ténen ells, que no passa dia en el que no se'ls ddestapi un cas de corrupció, no sé com ténen la carota de molestar als altres.

user laveritatofen | Hace más de 9 años

Volia dir barcelo al govern. Primaries nomed amb un candidat?. Als militants els fa por fer hombra als historics?. Es un paripe fer primaries daquesta forma. Els militants haurien de fer oposicio i esser mes actius....

user laveritatofen | Hace más de 9 años

Llado al govern, barcelo alconsell, etc. Ja he donat el resultat de les primaries. Recordar als mallorquinistes i catalanistes que mes ed una mescla de dos partits regionalistes que es pensen que si es coaliguen sumaran vots. Les primaries no tenen sentit en els partits politics ja que no es voten persones sino idees. Jo mhi he apuntat pero despres a les autonomiques votare al partit que cregui mes adient sigui de dretes o esquerres.

user @Duda | Hace más de 9 años

el PP no fa primàries, el que comanda tria a dit el successor, això de la Democràcia i deixar votar a la gent és una cosa que la dreta espanyola no duu massa be, el "mando y ordeno" els hi agrada més, basta repassar la recent Història d´Espanya.

user Duda | Hace más de 9 años

¿Todos los partidos hacen primarias o solamente los democráticos?

user caspanyols havien de ser | Hace más de 9 años

ja ha sortit la caspa espanyola a bramar per aquí, mira que són curts els fatxes, au, anau a cercar el sobre en negre per la feina feta...patriotes de butxaca, jajajajajaja