user un español mallorquí | Hace más de 9 años

Al menos estos señores que para mi son señores no viven de subvenciones como los de OCB. que no se les ve porque se les ha terminado la leche ánimos gente normal .Que sigan. Saludos.

user Castellorquíns | Hace más de 9 años

Aquests que suposadament lluïten perqur s' imposin les modalitats d'aquí. quan rtrn níns els pares els parlaven en Castellà i ells han continuat el costum amb els seus fills. Son uns defensots de la nostra llengüa bastant bitzarrets.

user buscaret | Hace más de 9 años

Aquests son els que diuen que a Mallorca sempre s'ha dit "pato" i que "annera" es barceloní. Davant aixó "no ase falta desir nada más".

user Grupúsculo | Hace más de 9 años

A este grupúsculo de fundación Jaume III se le hace demasiada publicidad que no se merecen. Habría que mirar en el interior de esas personas que forman parte de este grupúsculo y veríamos la hipocresía que vierten.

user 300 anys de menjar merd@ | Hace más de 9 años

I la Gramàtica Mallorquina d:Amengual, no és altra cosa que el primet intent d'esquarterar la llengüa Catalana. Des del Decreto de Nueva Planta, tots els invents dels castellàns i dels seus lacais gonelles- butiflets pet anulat-nos culturalment i com a poble eren pocs.

user Islas Baleares | Hace más de 9 años

A la denominada fundación Jaime III: Veamos: el anuncio que MÉS ha denunciado ante el IBD por SEXISTA y que esta en la av. Jaime III ¿es vuestro? Parecéis los "300" nuevos ricos derechones botiguers.

user Jaime Tercero? | Hace más de 9 años

Fundación Felipe V seria el non més adequat. Si jo vulgués que l'Espanyol fós la única llengüa de les Balears, ho exposaria de manera oberta, no perdria el temps inventant-me idiomes que no existeixen, ni tampoc gastant doblers públics que fan falta per salvar vides i perque els nins no hagin d' estudiar díns barraques de fusta, enlloc d' una escola.

user Pygmaleon | Hace más de 9 años

Picaflors o florerers nostalgis del franquisme,res de bo.soc ben mallorqui i la nostra llengua es i será el català en les seves variants,i res podrá destrui la nostra cultura germane de la catalana.

user Feixisme | Hace más de 9 años

Aquests quatre membres associats, nostàlgics de valors d'aquells que intenten i ja no assoleixen mirar per damunt del pròxim.... Fan pena intentant arreplegar des de la suposada gramàtica, fer-se per damunt els altres i això amb l'idioma cooficial de les Illes Balears es diu, perquè "sres. i srs" de JIII: .... FEIXISME. Arruix hipòcrites.

user El comte Mal | Hace más de 9 años

Gràcies a IB3 per mostar-nos les imatges d'aquest event i poder comprovar qui són. Més bé pareixia una reunió de "manteros" de l'IMSERSO per la mitjana d'edat. Quatre arreplegats, nostàlgics del franquisme.