user Pep | Hace más de 9 años

Hay un goteo de bajas en las filas de los partidos históricos que forman parte de "la casta", PPSOE, IU, etc, viendo lo que pasa en la cúspide de sus partidos, el nivel de corrupción que por fin sale a la luz, los que tienen un poco de decencia, dejan la política. Se van seguramente los que tienen otras opciones, por capacidad y preparación. Los que queden serán lo peor de lo peor.

user Cirera prim | Hace más de 9 años

Bielarro de can barret: 15 anys xupant del pot és molt de temps. Ja era hora que fessis les maletes. Sempre estàs a temps de demanar feina a Ibanat o Ibasan i resta d'empreses infectes i fantasmes, que encara estan plenes d'enxufats pudents de sa Pobla, obra magna durant 2003-2007 del teu pare polític Jaume "PP-ato" abans, ara "PI-ato". Ara a plantar grells o entrecavar la terra bona del poble, per desintoxicar-te de la casta a la qual pertanys.

user Perdreu la majoria absoluta de per tot | Hace más de 9 años

Han donat consignes per votar a favor de candidats o ex-càrrecs del PP ?? JAJAJA

user No mos ha representat | Hace más de 9 años

A Sa Pobla no volem moneots peperos.

user Toni | Hace más de 9 años

Fiscalia? Implante capilar?

user JS | Hace más de 9 años

A JAUME MESTRE, estic d'acord amb tu i pens que altres faran el mateix, però n'hi ha que no ho faran per no perdre la cadira, maldament pensin diferent a Bauzá. Però està clar que aquest personatge ha fet baixar la intenció de vot d'una manera molt estúpida i gratuita. Fent les coses amb consens i escoltant, com fa el batle de Palma ISERN, la debacle no seria tan grossa. Però la curtor, de vegades, és cega.

user Jaume Mestre | Hace más de 9 años

Segur que ha estat una decisió molt pensada en el teu cas Biel i la teva família t’ho agrairà. Des del meu punt de vista un altre motiu que t’afecta i afectarà a molts dels batles de la Part Forana i que farà que el PP baixi en vots és en Bauzá. Anar porta per porta a demanar el vot i intentar justificar moltes de les actuacions d’aquest personatge es farà molt dur per a alguns batles. Si no fos tan curt s’adonaria de que ell no és cap líder, és el resultat de la feina dels membres del PP igual que ho són tots i cada un dels caps dels partits. Per desgràcia a la nostra terra no tenim cap polític que destaqui per ésser un referent i que treballi pel nostre benestar. Mai moren batles i el major orgull que podràs tenir, a més dels familiars, serà haver estat Batle del teu Poble. Salut

user Felix Jaeger | Hace más de 9 años

Me se yo de unos cuantos trabajadores públicos de Sa Pobla que lo deben estar celebrando

user pep | Hace más de 9 años

Ahora veremos si es por su familia o si ya tiene plaza en palma

user Sescosescomson | Hace más de 9 años

Tenc que dir que me costa moltissim donar una bona paraula cap al PP. Peró en Biel ha estat diferent, ens ha demostrat esser un Molt Bon Batle i millor persona.