user reserque | Hace más de 9 años

Magnifico trabajo YouTube: Gato persa veterinari Getafe Sur (pitti) Pep Codony

user un interesat | Hace más de 9 años

Colcu coneix el curriculum den Pep Codony. Quine titulació catedratique té.

user pp3 | Hace más de 9 años

He sentit per casualitat un fragment d'un programa de radio d'IB3 i ha sigut repugnant, fins i tot el presentador en contra del convidat en representació del moviment anti-TIL. Caciquisme i manipulació informativa en estat pur. A qualsevol altre banda del món això no és periodisme, és propaganda.

user Es su modelo | Hace más de 9 años

Es el modelo de televisión pública del PP, no me extraña. Por poner un ejemplo a nivel estatal, en la anterior legislatura socialista con Fran Llorente como director de informativos de TVE (del cual fue reconocida su labor y profesionalidad) la cadena pública ganó infinidad de premios y reconocimientos periodísticos y se llegó a comparar el canal con la BBC británica. Llegaron los populares y el ente es noticia más bien por su parcialidad y directivos afines al gobierno, y es que se acerca más al modelo que representa Telemadrid. ¿A eso se refería Cospedal con imparcialidad? La situación financiera de la corporación tampoco es buena ¿No eran buenos gestores los del PP? Yo lo pondría en duda.

user Mita | Hace más de 9 años

Si su propia agencia de colocación táctil no los defiende ¿ Quien los defenderá ? Populismo y autobombo contra rechazo ciudadano de PPSOE en la calle.

user santi | Hace más de 9 años

Como no van a loar a uno de los suyos a este lo estan subiendo como la espuma ya veremos como acaba

user IB3 ara és PP3 | Hace más de 9 años

El Conseller de Presidència del Govern Antonio Gómez fou director general d'IB3 mitjançant un decret llei; ara el ja ex director general de l'ens el sr. Ruiz es postula com a candidat pel PP a la batlia de Calvià. El succeeix Pep Codony, director de la tv d'Inca i càrrec de confiança del PP d'aquesta localitat del Raiguer. L'SPIB ja demanava una direcció "consensuada i independent", desgraciadament no ha estat així. Les notícies mostren una clara parcialitat i sovint tracten temes intrascendents. Es dóna l'ordre polític d'emprar l'article salat a determinats espais contra criteris científics i tècnics, no s'escolta als periodistes. Pel que fa a la programació, tot són espais del món rural o relacionats, d'altres són programes quasi idèntics als formats d'èxit d'altres cadenes (véase Cuina i Guanya). Ni un sol minut pel debat polític o la reflexió, ni per programes culturals i lingüístics de qualitat. El cinema que s'oferta només permet veure pel·lícules en castellà, s'ha reduït clarament la presència del català. Pel·lícules de "cowboys" a lo canal 9. El que havia de ser una eina de cohesió dels balears i de foment de la cultura i la llengua pròpies s'ha convertit en una tv al servei del govern. En la meva opinió, si IB3 ha de seguir el camí de l'extint canal 9 o de la coneguda manipulació ppolítica de TeleMadrid, per mi el poden tancar i que torni TV Mallorca o un format similar. No he de menester un canal parcial pagat amb els impostos de tots.

user esteres y no cag.......s. | Hace más de 9 años

SISAM mira lo unico que se puede ver en IB3 es UEP COM ANAM y las PELICULAS sin anuncios y IB3 noticias es el NODO de BAUZA y los pocos estudios des GARRIGUE.

user Sisan | Hace más de 9 años

Ib3 ha mejorado mucho

user Un de cas concos | Hace más de 9 años

Ja veig que invertir 2 euros de cada 10 euros de pressupost de pp3 es una bona feina. Y els llepa-culs del apaib donant-li suport, a mem si es filtran el sous dels directius per no fer res de res. Que la tanquin