user de mes a mas | Hace más de 9 años

Lo suyo sería que pidiesen la independencia para Balears, no?

user l'amo de son carabassa | Hace más de 9 años

todos roban Si hem de jutjar pes resó mediàtic que ha tingut a la "prensa" espanyola,reconeguda tot el mon com, independent moderna i objetiva,"la razo,abc, el mundo tve t5 antena 3.i ja no dic la cope i altres mitjans radicals, sembla que sí.No diguis bajanades que tohom,menys a la meseta, sap que espanya es el pais de la UE on hi ha més xoriços.

user llo no los apollo | Hace más de 9 años

y nosotros los nostalgicos aplaude-casposos apollamos y nos sentimos franquistas de cabo a rabo aunque nos coloquen en la ultima fila.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 9 años

Les targetes opaques de Bankia esquitxen tothom 28 directius el PP, 15 del PSOE, 4 d'IU, 10 de CCOO i UGT i membres de la patronal El cas de les targetes de crèdit opaques utilitzades per 83 exconsellers i exdirectius de Caja Madrid ha esquitxat membres del Partit Popular,amb rodrigo rato al capdevant; del PSOE, d’IU, dels sindicats CCOO i UGT i de la patronal. Els 83 exdirectius i exconsellers van gastar 15,25 milions d’euros presumptament en despeses personals. Tan sols 10 dels 83 exdirectius han tornat o han anunciat la intenció de tornar els diners gastats amb les targetes de Crèdit. L’escàndol originat després de saber-se l’ús d’aquestes targetes ha provocat un seguit de dimissions. És el cas de José Ricardo Martínez, que va dimitir del càrrec de secretari general de la UGT de Madrid, per ser un dels consellers de Caja Madrid que hauria fet servir de forma fraudulenta la targeta per despeses privades. També ha deixat el seu càrrec el responsable la Secretaria d’Estudis de la Comissió Executiva Federal de CCOO, Rodolfo Benito, un altre dels implicats en aquest cas. I ha estat cessat com a membre de l’Executiva del Partit Socialista de Madrid, Àngel Gómez. D’altres dimissions que s’han produït han estat la del director de gabinet del secretari d’Estat d’Hisenda, José María Bonaventura, el director general d’Economia del Govern madrileny, Pablo Abejas –cessat del seu càrrec- i la dimissió de la presidenta de la Fundació de Caja Madrid, Carmen Cafranga.Bé Mallorquina a voltros que sou tan llestos us deixarem amb açò. (marca espanya)

user MALLORQUINA | Hace más de 9 años

Sra posible!!!! seran bobos... o es que no saben por donde girarse y se aferran a los catalanes, ala ido... coged los bartulos e iros a vuestra querida Cataluña a lamer los pies al que ha promovido este desbarajuste, ya no tendriais que estar por aqui... al menos si no estais no quitareis votos a quien no se entera de como sois.... vendidos1!! viva mallorca.......

user l'amo de son carabassa | Hace más de 9 años

Quan una llei és injusta, és de justicia transgredir la legalitat. La llei a de estar al servei de les persones,no a l'inrevés.La lley és fà i és desfà quan es vol.I si una llei permet aquesta merda de desigualdats SOCIALS,tarjetes opaques, sous escandalosos, misèria, atur...........NO SERVEIX.sI SEMPRE FESIM CAS A SA LLEI ENCARA HI HAURIE ESCLAUS, SES DONES NO VOTARIEN.........ETC.

user Mallorqui | Hace más de 9 años

Estos pobres ilusos, han tenido la oportunidad de ser un partido fuerte y responsable y por culpa de cuatro dirigentes se han convertido en un partido mediocre sin las ideas claras, han perdido una cantidad considerable de electorado por empecinarse en estar mas atentos con Cataluña que con las baleares, ha estos solo les importa el catalanismo y para estar en el pastel cada dos por tres se alian con unos y con otros lo dicho han perdido el rumbo y no saben como salir, eso si ahí en metidos en las instituciones y cobrar buenos sueldos y vivir del cuento.

user kun | Hace más de 9 años

Gracias por mostrar como sois, con esto se ve claro vuestro juego y vuestra sumisión al más repugnante secesionismo catalanista tras una imagen amable y demagoga, pero este secesionismo se basa en la total falta de respeto a la ley, a la norma, es decir falta de respeto al juego democrático. Fuera de la ley no existe democracia, no existe juego limpio.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 9 años

PODEIS DIU:A ver si os aclaráis, no tenéis que apoyar nada, no inflijáis las leyes ni la Constitución de vuestro país, Españal( AQUI NINGÚ INFLINGEIX CAP LLEI, EN TOT CAS ÉS EL GOVERN ESPANYOL QUE HO FA), lo más fácil es que hagáis una "encuesta" a nivel nacional y veríais que sorpresa os llevaríais, menos vosotros y los "separatistas" todos diríamos que sí, que os larguéis de una santa vez de éste país,(CERTAMENT SERIA EL MÉS SENCILL PERÒ,PRECISAMENT SOU ELS UNIONISTES ELS QUE NO LA VOLEU LA CONSULTA, NOMÈS DE PENSAR-HI US PROVOCA URTICÀRIA) que no nos robéis más, ahora bien, con unas pocas condiciones eh?, no chiupar más de la teta de papá Estado(JAJAJAJAJAJAJAJJA...PIENSA EL LADRON....) poner unas vallas tipo Ceuta y Melilla e indispensable pasaporte visado para entrar nuevamente a territorio español, probarlo, ya veréis que sorpresa...jajajaja(POSAR VALLES? NO VEUS QUE QUEDARIEU FORA DEL MON CIVILITZAT?

user PODEIS | Hace más de 9 años

A ver si os aclaráis, no tenéis que apoyar nada, no inflijáis las leyes ni la Constitución de vuestro país, España, lo más fácil es que hagáis una "encuesta" a nivel nacional y veríais que sorpresa os llevaríais, menos vosotros y los "separatistas" todos diríamos que sí, que os larguéis de una santa vez de éste país, que no nos robéis más, ahora bien, con unas pocas condiciones eh?, no chiupar más de la teta de papá Estado, poner unas vallas tipo Ceuta y Melilla e indispensable pasaporte visado para entrar nuevamente a territorio español, probarlo, ya veréis que sorpresa...jajajaja