user The Joker . | Hace más de 9 años

@ Josep Miquel .Perque sempre escrius en en català !!! I pareix que no volguis reconeixer que en Ramón es Es Mestre de Mestres de Sa LLengo Mallorquina creador de sa llengua catalana ( que mós fotèren es catalans i l´hi digueren catalá ) ... Mai té sentit defendre es Regne De Mallorca y pareix que te sap greu que hi hagí defensors de Mallorca .I catalá que no te la féta te la ferá !!!

user Jabato | Hace más de 9 años

Mi primo de Barcelona va a proponer en su barrio un referéndum para elegir si quieren ser de Cataluña o una nueva autonomía dentro de España. No se si es constitucional o sirve la ley de consultas catalanas. ¿Podemos hacer una ley de consultas nosotros mismos?.

user Jabato | Hace más de 9 años

Jolin¡, me han puesto negativos solo por preguntar por que me ponen negativos. Y encima me insultan.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Joan Pere, no soc ni español ni català. Ara que mes val que no em donasin a triar entre una cosa i l'altre perque ho tendría molt clar que triar, tant clar com que soc.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

The Jocker, no contestes res del que deman, pero es veu que la pastilleta et falla, d'on et treus que vulgui esser català?. Delirium tremens? alucinacions com algún altre? o just t'ho imagines, perque si es que just t'ho imagines convendría coneixer perque, es que d'altre manera quedaries bastant malament.

user Spanish citicen. | Hace más de 9 años

Es meu pedri me esta marexant en ses seves betelltes ,se vou que es se edat ,ja te demensi senil ,no te mes idea ,esta planetjant una batalle en sos seus soldats de plom i tanques ,es molt queperrut ,vol invedi un pais ,se diu Polonia ,diu son rotjos es pais Polonia ara es occidental,no so creu ,es pobre no carbure be.

user Jabalí en Gonellès | Hace más de 9 años

Un jabato és una crla de porc senglar. Només avís.

user Lucas. | Hace más de 9 años

No al skate en la plaza Fleming.PPPSOE solo crean problemas a los enfermos y personas mayores.

user The Joker . | Hace más de 9 años

A simple vista parece que Josep Miquel es Mallorquín pero quiere ser catalán , como el Anís del Mono de Badalona : Es el Mejor la Ciencia lo dijo ..y yo no miento !!!...

user Miquel-Ciutat | Hace más de 9 años

@Bernat: Això ja m´agrada mes "menjar pa amb fonteta"..... no el sentia des de que mori na Tonina, al cel sia fa mes de 30 anys..... Es que el Barceloní estàndard i extern empleat per el comitè de savis de d’ús normatiu a "les" o ses illes pateix de lo mateix..... i jo personalment m’estimo mes esser un poc menys culte per no esser un extern o foraster….