user asdf | Hace más de 9 años

Ni fui , ni he ido, ni iré .... chorradas las mínimas. gracias.

user Remember Bayo... | Hace más de 9 años

Las reflexiones que hacen anteriores comentarios referentes a los actuales "administradores/controladores/exprimidores/explotadores/..." del Monasterio de Lluch, son tan claros y evidentes que llaman la atención. En primer lugar estos "ex-misioneros, ya jubilados, del "Sagrad OR...", como acertadamente los han bautizado más abajo, ha convertido al Monasterio de Lluch y a la "Moreneta", en meras SUCURSALES del Monasterio de Montserrat-Cat y bajo sus radicales órdenes... Es una verguenza y en cuanto a sus "asesores económicos" (Muñoz P./Fullana, etc., etc.), apaga y vámonos. "El chanchullo y el chiringuito económico montado, también ja fa pudor..."!!!. Solo los mueve el interés crematístico y la "pela-cat"...!!!. Se les ve el plumero...

user tom | Hace más de 9 años

Això nomes ho faran es dia que hi hagi una tragedia, així son es politics

user Reflexió | Hace más de 9 años

Vull fer una reflexió. Em pareix genial totes aquestes diades i festes d'anar a Lluc a peu, però per favor, no pot ser que ahir a la matinada a la 1:15 més de 100 persones ompliren la vorera de la carretera d'Inca a Sineu on molts caminaven per dintre dels carrils i fora cap senyalització que feia impossible veure si havia gent. Ho dic com experiència pròpia que ho vaig veure en primera persona i era un perill tant pels conductors com vianants. O es talla la carretera fins que hagin passat o els hi fa anar per una altra banda on hi hagi menys trànsit, cosa que ho vaig indicar a un organitzador que estava a la rotonda de Sineu. Evidentmet l'ajuntament de Villafranca va rebre un correu meu que per favor, els pròxims anys fos més segura aquesta diada.

user Joan | Hace más de 9 años

Durant quasi tots els meus 50 anys de vida (ja ho feien els meus pares), he anat assiduament a visitar La Mare de Déu de Lluc. Li he pregat, li he agrait, i fins i tot he plorat d'emoció davant la seva imatge. Sembla impossible, però fa anys que no hi vaig. Exactament des que els Misioners dels Sagrats Cors, com els mercaders que Jesús expulsà del temple, han fet del lloc, del lucus, un negoci amb el més descarat ànim de lucre. Una mostra: l'abusiu pagament que fa de l'aparcament. I és el fet, no els diners. Jo sempre deixava als peus de la Mare de Déu una almoina molt superior al cost de l'aparcament. Aquestes pelegrinacions, com la del Güell, com les Procesons de Setmana Santa o com les Festes de Nadal, s'han convertit en moviments de masses baix el reclam de la diversió, i no des del que autènticament hauria de ser: del religiós, o al manco, des de l'espiritual. Lluc ja no és un lloc de pau i de recolliment. Lluc és un parc d'atraccions; un negociarro de cara als visitants i al turisme. La Mare de Déu està ferma, callada i vigilant, i no perd ull. L'incendi, les taulades... són advertències... Crec que els MmSsCc haurien de fer un pensament ben profund i sobre tot, més religiós.

user Francisco. | Hace más de 9 años

Mucha gente ha tenido que marchar a Cuba,asqueada de lo que veía en Mallorca.

user a macoca | Hace más de 9 años

Tot el que li passa al poble, siguin festes o siguin penes i problemes, es del poble i tenim dret a exprrssar-nos, perque al cap o a la fi, spn aquests fets els que van configurant la nostra cultura.

user Lluc. | Hace más de 9 años

¿Vorem els gigants,qualque día,a les manifestacions a favor de la República??.¿O contra la monarquía??.¿O contra l'Infanta i l'Urdangarin??.

user joan de sa muntanya | Hace más de 9 años

Si pasau aprop del monasteri que regenten els missioners del "sagrat or", posau-vos sa mà a sa cartera...aquí se paga per qualsevol cosa!!

user macoca | Hace más de 9 años

PD EN RESPUESTA A SR LUCAS Y SR LLUC