user samanthas | Hace más de 9 años

@carmen: Enhorabona per els teus comentaris. Si els comentaris dels amics d'aquest govern fossin tan ben escrits.... i sense insults cap als catalans, que sa veritat, no tenen res de veure amb l'assumpte de s'educacio de aqui.

user Carmen | Hace más de 9 años

Sr. Angelcaído, com pot afirmar que a Balears no ha baixat el pressupost d'Educació quan han suprimit 700 places de professors interins, pràcticament han suprimit les beques de menjador i llibres (a Andalusia totalment gratuïts), han augmentat les ràtios, hi ha instituts amb barracons, han suprimit tots els educadors socials de les escoles, etc.etc.

user Carmen | Hace más de 9 años

Alucinado, És vera que els funcionaris no poden determinar les directrius de govern i que això és competencia dels polítics elegits democràticament. Però també és vera que els subordinats tenen dret a protestar quan se senten agredits o perjudicats pel govern de torn. Durant el Govern d’esquerres, el sr. Company va organitzar una tractorada que va col·lapsar l’autopista i els metges han fet vagues diverses que ningú, i vostè tampoc, han considerat il·legals o injustes o perjudicials. En el tema de l’educació encara és més greu perquè és un tema molt fràgil. Depèn molt del voluntarisme i de l’entusiasme dels professors, de la complicitat i del respecte dels pares (i de la societat en general) en relació als mestres i a l’escola com a institució, al suport de l’Administració, etc. Per això és fonamental que el Govern tengui en compte l’opinió i la complicitat de tots els sectors implicats. I això és que feia el Govern d’esquerres: negociar, escoltar, implicar i donar suport i molts de recursos. Per això no hi havia protestes i per això n’hi ha amb aquest Govern, que fa exactament tot el contrari. Sobre el tema del català, és vostè que està obcecat amb la llengua (la seva, el castellà) i vol reduir interessadament tot el problema a la quesió lingüística. Als mestres els preocupen altres aspectes més importants: aules de 30 alumnes a Primària, eliminació de tots els suports que hi havia abans (mestres, terapeutas, psicòlegs, educadors socials, foment de l’excel·lència, CEPs, etc.). Reducció brutal de les beques de menjador, de transport i de llibres. Criminalització dels docents (ganduls, adoctrinadors, polititzats, etc.). I de manera secundària, reducció dels sous, complements i augment de la jornada laboral. Com es pot protestar contra aquesta situació de manera efectiva si no és amb una vaga (que suposa perdre 100 euros a cada docent)? Han de quedar impasibles els docents davant aquesta situació deplorable? I finalment, sobre el tema del fracàs escolar, vostè creu realment que se soluciona fent Biología en anglès? Això evitarà que el 30% d’alumnes que abandonen l’escola continuïn estudiant i aprovin? O empitjorarà el problema? L’informe PISA dels adults encara donava pitjors resultats que els dels joves; és a dir, que hem millorat en comparació a la generació anterior. I l’educació també depèn dels pares, dels mitjans de comunicació, de l’entorn social, del món laboral i dels valors que es promouen socialment. És un canvi educatiu molt lent que no es pot fer de pressa i malament, que afecta a tota la societat i per això ha de tenir en compte l’opinió de tothom. El Govern Bauzá no té en compte l’opinió de ningú, excepte la del Círculo Balear i la Fundació FAES. I aquest és el seu fracàs.

user MariaBel | Hace más de 9 años

L'IPF del sr. Buades no té absolutament cap credibilitat, és l'únic soci d'aquesta entitat fantasma vinculada a l'OPUS.

user MariaBel | Hace más de 9 años

Tots els representants dels pares i mares, directors, professors, tots els sindicats... en contra de la Conselleria. Només hi falten els quatre moixos del Círculo Balear, en Buades i en Kovacs. Com es possible que aquí hi hagi més de quatre oppinadors? SOLUCIÓ: perquè és l'ínclit President del CirCulo Balear i els seus múltiples alter ego

user Idò | Hace más de 9 años

El director general del Instituto de Política Familiar de la Conselleria de Baleares, por una, vez ha dado en el clavo levantando la alfombra de esta FAPA.

user samantha | Hace más de 9 años

@ justicia. Tens rao quan xerres de democracia pero quin govern no escolta a pares, docents i sa justicia en questions de educacio? Tots, pero tots, deien que com esta el til, era impossible que funcionase, i sa veritat, aquest any passat he escoltat a molts professors, i tots deien que aquest govern es una vergonya, que no els importa gens els alumnes, i es veu que sa politica tancada i de extrema dreta que estan utilitzant nomes es per erradicar el catala. Supos que tenen por de ses ganes de independencia en Catalunya, i no volen que passi aqui. Sa veritat se pot interpretar de moltes maneres, pero quan sa majoria dels pares volen s'educacio adequada per els seus fills, i el govern no escolta, aixo es una dictadura.

user justicia | Hace más de 9 años

en la antigua Grecia condenaron a un hombre bueno y justo por decir la verdad , ese hombre bueno y justo era Sócrates . Lo condenó la misma ciudad que le vio nacer y le elevó como el mayor filósofo que habia tenido GRECIA superando a los sofistas . Grecia la cuna de la democràcia condena a muerte a su más grande filosofo por defender la verdad . Socrates nos dice la maldad no existe , solo existe la ignorancia , porque solo un hobre ignorante no conoce la justicia y por la tanto la verdad , al no conocerla no puede ser un hombre justo . Algo así ha pasado en nuestras islas durante este último año , los maestros grandes conocedores de la verdad se obstinan una parte de ellos en defender la ignorancia , sí la ignorancia . En la era de la infoprmación las noticias abundan sean verdaderas o falsas , den testimonio o falso testimonio abundan y crean el caos , la incertitumbre , se busca el impacto no la verdad . La verdad es que si viajas por el mundo y hablas en ingles todo el mundo te entiende , si vives en España y viajas por el ares de influencia de 800 millones de habitantes es más facil entenderse , y si vive en el area de influencia geografica del catalan y sabes catalan tambien mejores la comunicación y generas admiracion y respecto por parte de todos tus conciudadanos . i los profesores o parte de ellos defendian la ignorancia , porque que padre o que madre no quiere que sus hijos tengan una educación de calidad , y en esteos momentos la calidad educativa se escribe en ingles , catalan y castellano en estas islas y esto es un hecho por mucho que unos pocos se empecinen en mantener en educar en la ignorancia . Tenganmos en cuenta que la educación no solo existe en los colegios , la eduación esta en el mercado , en la casa , en el viaje , en internet , en la televisión continuamente estamos aprendiendo y la lengua no es más que una herramienta de transporte que nos permite aprender , no es el fin es la herramienta .

user Collonut | Hace más de 9 años

Hay que ser muy tonto para hacer caso a FAPA una asociación de gente sin oficio ni beneficio que pinta poco a nada. Ha quedado demostrado que los engañaron como a chinos, pensaban que las huelgas eran por el TIL y por fin se han dado cuenta que son por el catalán, vaya pardillos. . .

user Toni | Hace más de 9 años

IPBF...¿Y eso que es?