user Maiquel | Hace más de 9 años

"S'escriu "m'hos", i no "mos", coió!" Se necessita una secció per anar recopilant missatges de tal nivell intel·lectual.

user Rafa | Hace más de 9 años

Per a "TU! Scorpio!", abans de dir a altres que han d'aprendre a escriure, aprèn tu, imbècil! S'escriu "m'hos", i no "mos", coió! Ets més curt que una espardenya. Arruix, i torna a Catalunya!

user isabel | Hace más de 9 años

PER PASSAR BAIX UN PALI, HAN DE TENNIR CATEGORÍA.

user Joan | Hace más de 9 años

Aquesta festa com moltres altres de Mallorca ja no te res de tradició ni de res. No es mes que un inmens botellot sense sentit, a on els joves molts menors beven sense control durant tot el dia de Sant Agustí fins que molts queden estesos. Patetic i vergonyos senyor Batle. Els politics fa estona que no haurien d'haver seguit es joc en aquests agitadors radicals del palio, i ja haurien de fer feina perque les festes de Felanitx es tornin a coneixer per les millors verbenes de Mallorca i no per les festes amb mes polititzats, gats i drogats de Mallorca.

user TU! Scorpio! | Hace más de 9 años

A mem, si no t'agrada sa nostra festa, no venguis, ningú t'ha convidat, val? Jo no me pos a criticar ses festes des teu poble, o si? Per favor aprèn a escriure un poc millor, mos faràs un favor a tots (és "mai", per cert) PD: M'agrada es teu nom, me recorda a en Hank Scorpio dels Simpson :D VISCA FELANITX!

user Scorpio | Hace más de 9 años

Quina porquería, axò ja no es cap festa de Felanitx ni may heu ha´stat, parex un desfile d´erc.

user vull quatre barres | Hace más de 9 años

Com s´emprenyen els cans rabiosos espanyolistes de veure els mallorquins celebrant festes, llàstima que no les pogueu prohibir encara eh?? guarda de petits feixistes.

user per ullastre | Hace más de 9 años

Som felanitxer. El Cosso es una penya taurina (?) i es seus membres són, tots o molts, catalanistes i nacionalistes i qualcún que hi va sense sebre de que va la cosa. Sa gran incongruència d'aquesta gent és que anaven an es toros quan en feien a la Macarena. Es toros són sa festa espanyola i espanyolista per excel.lència i a ells els agrada remenar s'estelada catalana. S'unica relació que hi veig amb es toros i es sa seva manera de pensar és es mocador vermell que qualcuns duen pes coll, com a Pamplona per San Fermin. Pamplona - Navarra - la gran Euskal Herria unida... Comprens? I això de fer passar ses autoritats davall es dosser, segons jo, una paròdia de quan En Franco entrava dins ses catedrals "bajo palio". Per sa meva edat podria ser son pare de molts d'aquests que van amb El Cosso. (fixau-vos que jo sal, Balears ha de tenir sa seva pròpia gramàtica)

user canario | Hace más de 9 años

les festes de st.agusti, són les festes de st.Agustí, antes, ningun politico tenía problemas en asistir, seguian a la muchedumbre i se reian..., ahora no van.....¿porque será?...felanitx trae muchos votos...

user S'amiga des fotogràg | Hace más de 9 años

Fotogràf! Que no m'has donat es teu nom! Treu-mos a n'es diari! Tu ja saps qui som.