user Paisà | Hace más de 9 años

Baleares es la segunda comunidad autónoma con menor presupuesto sanitario por habitante (solo por delante de Cataluña) para 2012, con una media de 1.066,38 euros, Baleares han sufrido ya un recorte de casi el 18 % en el trienio 2008-2010. (diari El País)

user Pere Joan | Hace más de 9 años

Andrenio, i les prioritats d'en Bauzá són la farmàcia, el Palau de Congressos, els empresaris de lloguer de cotxes i de begudes ensucrades, en Santito Kovacs i el TIL (i per aquest ordre). Ha vist mai un pobre de prop el Sr. bauzá? O només niñatos de Sant Francesc?

user Mariabel | Hace más de 9 años

On són els oPPinadors a sou

user Bernat | Hace más de 9 años

Això sí provoca fracàs escolar: nins sense llibres o que no en tenen ni per menjador. Però pel Palau de Congressos o per la tudadissa de son Espases sí que hi ha doblers

user andrenio | Hace más de 9 años

Cada comunidad determina sus prioridades. Castilla-León no tiene televisión autonómica pero paga hasta 76% de los libros escolares.

user Libreto | Hace más de 9 años

Hi ha uns col.legis al Parc Bit d'una cooperativa de l'Opus Dei en els quals no les famílies que hi porten els fillets no tenen problemes econòmics per als llibres, les vacances a Illetes o les activitats d'es Fortí. Classisme i privilegis en estat pur.

user Espanya no paga traïdors | Hace más de 9 años

No hem votat un govern titella que s'estima més mirar pels interessos de Madrid que per als nostres? Doncs què esperam? Si som petits comerciants, votam el partit que fa desembarcar a Mallorca més grans superfícies que mai. Si som propietaris d'una caseta rústica de lloguer turístic, votam el partit dels grans hotelers botiflers que ens desbarata el negoci. Si som pares d'alumnes, votam el partit que ens fot 3.600 milions cada any en espoli fiscal per pagar els llibres d'Andalusia i Extremadura. Roma no paga traïdors. Madrid tampoc. Si jo fos Rajoy, Zapatero, Aznar, González o Suárez, actuaria igual amb una autonomia submisa sense autoestima com Balears.

user maria C | Hace más de 9 años

+ de los mismo, en nuestra comunidad las ayudas brillan por su ausencia

user ester74 | Hace más de 9 años

es lamentable pero que esperamos de este gobierno de CORRUPTOS? si somos como borregos que vemos que vamos directos al matadero y seguimos confiando en eyos y encima estamos esperanzados de que esta situacion cambiara ja me rio yo de tanta palabreria solo me que da decir SINVERGUENZAS SIN MAS

user PepTONI | Hace más de 9 años

Buenos días a todos !!! Solamente decir lo primero que me ha pasado por la cabeza: QUÉ VERGÜENZA !!!