Som i serem Siset | Hace más de 2 años

satanNomés a Bankia el pp els va regalar 22 mil milions. Què ha fet al final? s'ha fusionat amb la caixa. És a dir, una caixa mal gestionada a posta per en Rato and cia, amb targetes black incloses per gastar tot el que volguessin, acaba rescatada per l'estat i acaba absorvida per un banc que ja no té la competència de les caixes. Què fan ara que no tenen competència? posar comissions i maltractar als clients. No ha estat casualitat, ha estat tot organitzat per tal de llevar-se l'obra social i poder exprimir més als treballadors i als clients. Mai s'hauria d'haver regalat aquesta doblerada a les caixes mal administrades aposta, s'hauria d'haver rescatat a la gent com s'ha fet ara amb els ERTEs.

MarBosch MarBosch | Hace más de 2 años

Veig molts comentaris dedicats simplement a criticar els pressupostos perquè "gasten", la pregunta seria: I com pensau que es paga el manteniment de carreteres, la sanitat pública, els cossos policials, l'exèrcit, els bombers, l'educació, ...? Segurament alguns pensau pque "cau de l'aire del cel". No veig tantes crítiques cap a una "oficina del español" o un cap de partit que no ha fet ni 1 minut de feina en la seva vida i SEMPRE ha viscut de "xiringuitos", ... Francament, primer s'ha de conèixer en QUÈ es gastarà i també molt important, COM es recaptaran aquests €. Per cert, els comunista-bolivarians-populistes del G20 han recomanat a TOTS els estats que apugin els impostos de societats com a mínim fins al 15%.

user Mr. potato | Hace más de 2 años

Pues imaginen si NO hubiesen votado en CONTRA del REB. Sí, ese que mira por mallorca y sus ciudadanos. Y cuyo partido con mayor representación en el govern votó en contra de los Mallorquines. Miren a quien votan señores... juegan al engaño...

user Ciudadano191 | Hace más de 2 años

Gastar, con cordura, no es propio de políticos, pero malgastar ¡¡¡de eso saben un rato largo!!!

user galveston | Hace más de 2 años

seguirán viviendo los mismos del cuento y los demás pasando penurias y sobreviviendo como se pueda, sobre todo gente joven en paro y lo que es peor, gente entre 45 y 52 años en paro y con escasas probabilidades de volver a trabajar....!nadie se quedará atras!!! nos estamos quedando todos atrás!!!!! las familias con todos sus miembros en paro se han duplicado....pero con todo esto claro, no hacemos nada y nos venden humo de que el paro se reduce.....la realidad de los politicos es pura ficción y mentira cocinada a fuego lento....

Tomaquet Tomaquet | Hace más de 2 años

Bueno, con tanto asesor, conseller, directores y demás vividores políticos, poco dinero parece con tanto buitre a comer, eso significa que el año que viene nos freirán a impuestos para pagar sus grandes sueldos y mantener todos los chiringuitos de sus coleguitas y familiares, POR DIOS QUE GANAS DE VOTAR TENGO, POR DIOS QUE GANAS.

ttn ttn | Hace más de 2 años

Ademes i sobretot, han carragat l'IBI per el banc una setmana abans de lo que varen dir, quins col...Varen dir ho carregarem maxim 15 dies abans del venciment voluntario de pagament, es a dir 4-11, nanai.

Observador Fulano | Hace más de 2 años

satanNo pierda el tiempo replicándole... «Allà on no n'hi ha, que no n'hi cerquin».

Luís Salom Luís Salom | Hace más de 2 años

Ahora resulta que habían perdonado la ecotasa a los hoteleros, a las salas de juego 4,5 millones. Y el ciudadano de a pie, agobiado, exprimido para mantener a todos estos bandidos.

Ya les vale Ya les vale | Hace más de 2 años

¡¡¡A gastar!!!... lo malo es que luego viene el ¡¡¡A recaudar!!!... que siempre llega.