user Mare mallorquina | Hace más de 9 años

Molt be, ido el que pot fer es quedar per enllà, com ha vist que per mallorca ha perdut el temps.... be,, no del tot al manco es va aprimar... a veure si a Barcelona li pot anar mes be..... Sera posible el paper de "..." que fa aquest home, per jo ridicul.... per cert... ha tornat engreixar... conec gent filologa catalana, te els fills mes mal educats que no te ningú, que començin per ca seva a donar l'educació que pertoca, es clar que no vull ofendre ningú.. pero tenc un exemple que "mare meva...".. ...

user Jesús | Hace más de 9 años

Poni, conocemos vuestra educación, aquí a adaptarse, aquí a aprender en catalán , sino eres un forasterot inadaptado. En qué país vives?

user Pony | Hace más de 9 años

Es nota qui debat amb arguments i respecte i qui amb insults i desprecis. Aquests peperos "defensen" s'educació però en careixen d'ella, quina ironia.

user Ferran | Hace más de 9 años

Samantha , así es, los llevamos a otros para evitar lo que sucede en los públicos. Mira tu DNI.

user Rebote | Hace más de 9 años

Uh, amb aquesta estrategia que teniu a diari amb els verds o contra el pp, no feis me donarli vots, no veis que ja estam farts de tant de independentisme als medis. Que llavors no es.

user samantha | Hace más de 9 años

@maria: Aquesta genteta que escriu aqui nomes per insultar un col.lectiu de treballadors no tenen fills, o si tenen els envien a sa privada. N'hi ha nomes un parell que empran nics, aixi pareixen molts, i m'han dit de bona fe que son pagats per el pp. Millor no fer cas i escriure comentaris amb contingut i fundament, perque els insults i poc contingut ensenya a tothom com son els partidaris de sa politica educativa lamentable d'aquest govern.

user Esto de los verdes se parece de cada vez mas a una | Hace más de 9 años

A mi lo del pensamiento unico no me va nada, y estos piensan igual en todo, parecen clones. Me preocupa q esta gente este dando clases y tenga menores a su cargo.

user José Tomás | Hace más de 9 años

A partir de ahora, a diario noticias sobre consultas y sobre los docentes verdes a diario y de dos en dos. Efecto rebote. Si la gente pasado un año ha acabado hasta las narices de verdes, no veas tu a partir de ahora... La de votos que van a dar al pp ! ( y mira que han hecho todo lo contrario, sobretodo en este medio) lo dicho, efecto rebote, tiempo al tiempo.

user a qui representa aquest senyor | Hace más de 9 años

En tot es meu respecte i sense voler ofendre ningu, sa vaga de fan me va semblar un paripe

user maria | Hace más de 9 años

Tants de comentaris insultant a la llego de ses illes, no vos importa el comportament dels nostres governats que retallen en lo més necessari mentres s'omplen ses butxaques Però això si ,ls docents tenen la culpa de tot, i sobre tot en Jaume S. Seguiu insultant si això es el que necessiteu per sentir.vos be, però pensau en els vostres fills i la educació que els hi donau