user Ramon | Hace más de 9 años

Quantes apimas han votat a favor de muntar aquest tinglado? Jo vos ho diré cap! Perque no s'ha consultat a totes, com a molt a les de Pollença i molts de membres s'han desvinculat! Perque al final son els de sempre els qui prenen desicions, pero clar sempre pareix que som més si posam el nom d'una associació al darrera i si ha sobre en muntam una altra amb la mateixa gent...heu fet el ridicul!

user poques feines | Hace más de 9 años

I si no anau de platja, tots cap s'aguacity i demanau preu de grup!

user poques feines | Hace más de 9 años

Com se nota que es estiu eh....Saps que n'hi ha de poques noticies!!!! I de feines se veu que moltes menys... 700 persones beguent cervessa!!!! Mare de Déu Santísssima! Quina tragèdia!!!!!!!!! Vándalos que sois unos vándalos! jajajaja Lo pròxim que diran és que el mamading va ser idea nostra! Au venga hombre, vos convid a fer una canya, que no és més que civada, no és alcohol ni droga canibal i ja veureu que fresqueta entra que és un luxe. Més graduació té el vi de misa i ningú diu res o si? Als pares preocupats, que dediquin temps als seus fills i els eduquin tal com toca. Que mu marona ja va fer la seva feina i jo no deixaré de beure ni anar de festa per que els altres dormin amb la consciència tranquil·la. Som majors d'edat, sabem que feim i com ho feim. Festa segura, controlada i probablement la més organitzada de tota Mallorca. Fins i tot tenim seguretat privada! Per l'amor de déu... anau a sa platja i no embosseu!

user Jo | Hace más de 9 años

Fracàs escolar, bulling, nins que van l'escola amb un tassó d'aigua calenta per enganar la panxa, TIL, famílies que no poden assumir el cost de llibres i material escolar, etc Senyors de la Fapa i apimas mirau si teniu temes per tractar i treballar!

user Pi | Hace más de 9 años

Joan tens tota la raó, però perque en contra del birracruzis i no en contra de les altres festes! Et puc assegurar que als moros i cristians o el pi de sant antoni a Pollença hi ha gent que fa més oi i no només en tema d'alcohol, gent beguda sobant a nines i els que ho fan tenen edat de ser pares i padrins, però clar és una festa que tots els pollencins estimen i ben alerta a criticar-la, al simulacre també esta permes que hi participin els menors d'edat ( ho diu al programa a partir de 16 anys) dubt molt que només beguin aigua... Evidentmentbque els teus fills tenen tot el dret d'estar enmig del poble, però posats a posar venes als ulls, no deixeu que vegin la TV, publicitat amb missatges sexistes i també de d'alcohol com la estrella damm ( que guay se vive en las islas haciendo una birra), pel.licules, videojocs violents,... Al final és lo de sempre són les males companyies... No siguem hipòcrites! Que passa ningú ha begut ni una birra mai davant el seu fill? doncs amb això és amb el que es fixen, que a les families l'us d'alcohol esta normalitzat i es aquí on s'educa! ara ve si voleu seguir atacant una festa, atacau-les totes!

user chotegar | Hace más de 9 años

Lo que tienen que hacer las familias es educar a sus hijos y no andar haciendo política partidaria.

user joan | Hace más de 9 años

Me deman quants de voltros teniu fills adolescents, perquè veig que d'educar-los no en teniu massa idea. És fàcil, si vos voleu engatar, que tots sabem com acabaen molts, feis-ho a un recinte tancat, no enmig del poble on els meus fills tenen tot el dret del món a estar sense que jo els hi vagi darrera. Demanau pels pobles a quants els agrada que les festes acabin amb joves tirats i vomitant. Festes quantes més millor, però no de qualsevol manera.

user Rita | Hace más de 9 años

A darrera de la Fapa i de Ferya hi ha els mateixos personatges, però així pareix que són més! Com a membre d'una apima a mi ningú m'ha demanat opinió, ja podrien ser més democràtiques i assambleàries, i no només actuar perque els quatre de la junta així ho volen! estan fent el ridícul! Que es preocupin per temes que realment afecten als notres fills com és el TIL i no tudin temps i esforsos amb festes que no han vist mai ni d'aprop!

user Idò | Hace más de 9 años

Esta Dirección General de Política Familiar de Baleares marca la diferencia, establece el itinerario semanal y el rumbo de toda la mediocre y sumisa Consejería de Familia del Gobierno Balear. Por cierto ¿A qué familias representan?

user Amargas | Hace más de 9 años

Así empezó el botellón en Cáceres hace décadas, resultado la imbecilidad mayor del mundo, beber por beber. Resultados, todos los conocemos, alcoholizados, embarazos no deseados, muertes en carretera, pérdida de valores, y siga usted. Al final generaciones intoxicadas no sólo del alcohol sino de eso papa estado dame todo, casa , trabajo pero cómodo, guay que guay es la vida y heridas por todo, en la vida de los que han sido atrapados en la estupidez esa, en sus familia, en la violencia de género y siga usted. Entonces la autoridad competente estaba en eso que bueno es beber, que buenos son los derechos y no las obligaciones y que bueno es fumar un porro, es decir autoridades incompetentes que no supieron en su día buscar otras alternativas para la juventud y la sociedad, deporte, música, lectura, valores y otra vez siga usted. Estos genios de la política ahora están retirados y con una buena pensión o patrimonio o como el exmolt honorable Jordi Pujol.