user ros | Hace más de 2 años

hi, no se pot espenyar sa canaleta???? despres se hauran de gastar mils i mils deuros per restaurarla

user J.Perello | Hace más de 2 años

MallorcaisnotCataloniaNo se si es el bueno o el malo, pero es lo que opino. Un saludo y gracias.

Alf Alf | Hace más de 2 años

i perque no deixau que l' amo del lloc decidesqui qui pasa o qui no pasa . . . . tuadell, si l' amo dona ordres de passar o no passar es ben just perque es seu, i qui no li agradi a prendre pel c.... o que compri la finca i comendarà. a un president de govern de las Illas no el deixaran passar a las cases de Massanella, ni pagant . . . ido aixo es aixi. ¿ que vos agradaria que els altres comendasin dins casa vostra ¿?¿?¿?

user 1992 | Hace más de 2 años

Com que veig que hi ha molts d'usuaris criticant aquesta cursa amb comentaris com: "no tenen altre lloc a on anar a fer curses que per dins sa muntanya" o "que si tenim un tros de gespa mos hi passin 200 corredors amb un dia, i a n'es següent hi passin senderistes..." dir-vos que aquesta cursa en cap moment es surt de cap tirany, pista o camí de muntanya per lo qual, no hi ha impacte contra sa naturelesa. Dir una vegada més que aquest tram de sa canaleta mencionat a n'aquesta noticia, és un tram neutralitzat (no es pot correr, sino descalificat). És una cursa organitzada per un club de muntanya amant de la naturelesa ho volgueu acceptar o no. Compta amb tots els permisos que pertoquen, per molt que digueu que aquí hi ha un benefici econòmic, anau ben equivocats. I com a participant de l'edició de 2018 i 2019, puc assegurar que compta amb un gran número de voluntaris perquè es reglament se compleixi a n'es 100%. Es corredors/es de muntanya som un gremi amant de sa naturalesa i muntanya, no conec cap corredor/a que no estimi i respecti sa natura. Amb tot es respecte, per favor, no xerreu desde sa ignorància i sense saber amb tota certesa com se desarrolla aquesta competició. Per acabar, dir que aquest diari de cada dia perd més credibilitat publicant notícies sense contrastar informació. De cada vegada veig més clar que aquí ses notícies son per obrir polèmica i no per informar.

Tomatiga Tolo Hernández | Hace más de 2 años

Hoy en dia el ciudadano que no se encierre en casa no es un buen ciudadano. Lastima que la luz este tan cara.

MallorcaisnotCatalonia MallorcaisnotCatalonia | Hace más de 2 años

J.PerelloEste es el comentario bueno!

MallorcaisnotCatalonia MallorcaisnotCatalonia | Hace más de 2 años

Nadie invierte en conservación mas que los alemanes. Prohibir cosas no es preservar. Preservar es una accion proactiva, no reactiva.

user ciclista cabreado | Hace más de 2 años

Es una ruta muy bonita, recuerdo haberla hecho varias veces, una de ellas vino un destacado dirigente de VOX, en esa época ese señor frecuentaba mucho el Opus Dei...

user Maribel Gonzalez | Hace más de 2 años

I no tenen un altra lloc a on anar a fer curses que per dins sa muntanya??? 2000 persones fent-ho tot mal bé i emprenyant a tots els animals que pugui haver..... Això sí "Serra tramuntana patrimoni de l'humanitat".. I així la protegim???

user Apako | Hace más de 2 años

AntoniCrec que has Anat poc per la Serra i menys el tram de la canaleta. Si trobes que caminar o correr pels trams senyalitzats i camins registrats com a passos, se culpa es del govern i tot per senyalitzar lo, jo si tenc gespa i vull Pas pues ben content de que me pasin pes Camí ja que no importara posar formigo ja que no creixera s herba, un altre cosa es Passar per llocs que no Hi ha Camí que si pots espenyar l ecosistema de la zona, pero sí Tota se vida ha hagut Pas fent cases de neu i altres estructures... I un altre Pic dic no es lo mateix un corredor (que es obligat está federat i coneix reglaments ) que un grup d escursionistes que s aturen on volen a berenar. I era neutralizada aquesta part i que eren 170 en total pero la meitat equis que ni 80 varen Passar per allá i amb molta diferencia de temps i sense correr que era neutralizat que qualqu a trote segur pero es corredors saben on posar es peu! I un consell visita se nostre Serra!sii pes camins i fites que Hi ha! I sense embrutar!