user Lluís | Hace más de 2 años

Antonio BibiloniDeus esser molt vell i no t'has posat al dia: te penses que encara ès vigent sa legislació franquista que imposava es castellà com a llengua única. Idò no. D'ençà que tenim democràcia, Constitució i Estatut d'Autonomia, ses altres llengües espanyoles també són plenament oficials a ses comunitats respectives. Fa devers quaranta anys que aquesta legislació ès vigent, però tu continues pensant que en Franco encara ès viu.

user Lluís | Hace más de 2 años

Me sap greu que es darrer comentari hagi sortit repetit quatre vegades. Sa darrera versió ès sa bona.

user Lluís | Hace más de 2 años

sollericQui no teniu majoria a ses Illes Balears sou es nacionalistes espanyols. D'ençà que tenim democràcia i Estatut d'Autonomia, a totes ses eleccions autonòmiques han tret majoria absoluta es partits que reconeixen es català com a llengua pròpìa i oficial de sa comunitat. Es partits nacionalistes espanyols sempre han quedat marginats. Vegem es resultat de sa darrera convocatòria, l'any 2019: -- partits que defensen es català com a llengua pròpia i oficial: 51 diputats. --partits espanyolistes que mos volen castellanitzar (Ciudadanos+Vox): 8 diputats. Es dia que tengueu majoria podreu imposar sa castellanització des mallorquins, menorquins i pitiüsos. Mentrestant, continuarem usant sa nostra llengua, sa mateixa que durant vuit segles ha estat pròpia des nostros antepassats. La preservarem tant si vos agrada com si no.

user Lluís | Hace más de 2 años

sollericQui no teniu majoria a ses Illes Balears sou es nacionalistes espanyols. D'ençà que tenim democràcia i Estatut d'Autonomia, a totes ses eleccions autonòmiques han tret majoria absoluta es partits que reconeixen es català com a llengua pròpìa i oficial de sa comunitat. Es partits nacionalistes espanyols sempre han quedat marginats. Vegem es resultat de sa darrera convocatòria, l'any 1919: -- partits que defensen es català com a llengua pròpia i oficial: 51 diputats. --partits espanyolistes que mos volen castellanitzar (Ciudadanos+Vox): 8 diputats. Es dia que tengueu majoria podreu imposar sa castellanització des mallorquins, menorquins i pitiüsos. Mentrestant, continuarem usant sa nostra llengua, sa mateixa que durant vuit segles ha estat pròpia des nostros antepassats. La preservarem tant si vos agrada com si no.

user En Joanet de l'Onso | Hace más de 2 años

sollericPer això que dius, és ben necessari que es nacionalistes espanyols vos atureu d'imposar es castellà.

user solleric | Hace más de 2 años

pero cuantos votantes tiene el pi? cuando tenga mayoría tal vez lo podrá pedir pero hasta entonces no. Creo que basta de tanta tonteria con las lenguas y hay que poner en marcha el empleo y la vivienda.

user En Joanet de l'Onso | Hace más de 2 años

Antonio BibiloniTan "oficial de españa" és es foraster com oficial de Mallorca es mallorquí. I sa vostra constitució imposa conèixer es castellà però no usar-lo. En llanera no fa més que es ridícul a tots es països d'Europa on se'n va a fer d'inquisidor medieval. Un fracassat de set soles!

user Lluís | Hace más de 2 años

En Joanet de l'OnsoTambé estic ben d'acord amb tu. Ho has dit clar i llampant! Van de constitucionalistes aquells que realment la voldrien derogar i reprendre sa castellanització franquista. Farsants!

user En Joanet de l'Onso | Hace más de 2 años

LluísEstic totalment d'acord amb tu, Lluís!

Toni Ametler Toni Ametler | Hace más de 2 años

Volem viure plenament en català. Hi tenim tot el dret i per això les plataformes digitals han d'oferir continguts en la nostra llengua. No ens resignam a esser tractats com a ciutadans de segona.