user Artanenc | Hace más de 9 años

Els que haurien de rebre un premi a la insostenibilitatat i mala gestió dels transports públics, son els del Govern actual que ara, quan la línia cap a Artà ja estava mitja feta, van i la desmantellen per convertir-la en un "corredor de billets verds" i poder fer moltes carreteres, que omplen més les seves butxaques malgrat deixen sense transport moltes persones que no poden conduïr.

user Però mira que ho ets de desagradable! | Hace más de 9 años

Pero mira que soys catalanes: Millor ser català que un gonella pancastellanista, del qual ningú vol fer amistat.

user Això ho seràs tu | Hace más de 9 años

Aqui els únics invassors, son els alemanys que s´estàn apoderant de l´Illa i que a més ens desprecien i els fatxogonelles pancastellanistes que els besen el c... i que volen fer bocinets molt petits la nostra Cultura, per implantar la seva forastera com a única.

user pedro | Hace más de 9 años

poruqe nos la pusieron en la otra legislatura cuando estaban ellos comprar trenes sin las vias un golpe de mas de 70 millones de euros fantasmas

user Ataulfo | Hace más de 9 años

El Govern de Bauzà y compañía han superado en incompetencia e inutilidad a cualquiera de sus antecesores y SFM es uno de los mejores ejemplos de como las cosas se pueden hacer siempre peor. La misma conselleria que tendria que vigilar los sondeos petroliferos... no da pie con bola.

user Concís | Hace más de 9 años

Pobres desgraciats. Després d'haver mostrat sobrada incompetència quan han tengut responsabilitats de govern, ara planten una bústia.

user Diagnosticando su W.C | Hace más de 9 años

Un desastre la línea del Metro, tanto y tan poco ... El Metro es un fracaso para el Consorcio de Transportes de Mallorca tal fracaso como el ascensor inútil del Palma Arena, que no iba a ninguna parte. Y todos los políticos lo saben y si fueran por ellos ya hace tiempo lo hubieran quitado por que no trae beneficio, lo que les echa atrás es, porque si alguno se atreve a quitarlo , lo pagarian muy caro en las elecciones y en las consecutivas y en las siguientes , etc , etc .

user quasimodo | Hace más de 9 años

Pues que de paso.ponga otro para opinar de la nefasta actuacion de Armengol y su grupo al frente de las instituciones isleñas con el pacte, a ver que opina la gente.

user Resentido | Hace más de 9 años

Ya esta bien SFM , ya esta bien Jose Ramon Orta, haga algo de una vez , hombre! estamos cansados ya ,y lo pésimo del transporte público que tenemos , a lo mejor usted no se a dado cuenta aún que vivimos del turismo y los que llegan de afuera lo dice y se dan cuenta del mal funcionamiento de los servicios y de la malisima gestión. Ponga más medios señor Orta ,que usted no lo paga y se lo exijo como contribuyente . Ponga más servicios regulares , taquillas abiertas , máquinas nuevas ,más servicio limpieza, más vigilantes de seguridad, y que trabajen más los empleados gestores , máquinistas,cobradores e inspectores que con 3500 euros que ganan al mes , los empleados es para tener un mejor servicio.

user Un manacorí fart | Hace más de 9 años

Tothom posa molts de negatius as fatxe aquest però no per ser fatxe diu cap mentida. Jo som republicà, així que de fatxe ben poc, però tampoc som cap closca foradada, per tant qualsevol altre persona també pot fer un parell de reflexions. No hi ha pitjor socialisme a tota Espanya sencera que es socialisme mediterràni, una veritable eina de sumisió i invasió de tota aquesta gent que pareix que li fa mal lluitar per ses nostres trets diferèncial, perque mai han fet res per ses nostres illes, només consentir una inmersió en català brutal i enfonsar-les econòmicament quant han volgut. Tots es partits polítics fan feina per sa seva terra, perque es PSOE català defensa Catalunya, es PSOE valencià defensa sa comunitat Valenciana, es PSOE gallec defensa Galìcia, pero aquesta gent que es diu "Socialistes de ses Illes Balears", sense ofici ni benefici, mai han defensat ses Balears, només han defensat es interesos catalans a tots es nivells posibles. I malgrat sigui molt dolenta sa meva opinió, tothom amb dos dits de front sap que és ben vera, que és així de forta sa trist realitat de aquest venuts al catalanisme més ranci que mai han vist ulls illencs. Aquí a Manacor mai oblidarem com una institució negà un títol a Rafa Nadal, pels motius que tots sabem però que callam com bons desarrelats. Som massa bona gent, som massa permisius amb tothom. I així estem, ben però ben destrosats. Au, a porgar fum a sa vostra terra, mentiders!