user pero mira que eres catalán | Hace más de 9 años

@Pygmaleon, dice "Mai mos amb de prendre sa dignitat i sa nostra historie." POR ESO OS BAJAIS LOS PANTALONES ANTE LOS CATALANES, Y HACEIS REVERENCIAS A LOS CAMISAS VERDES.

user Rampart | Hace más de 9 años

En resposta a "Per Madrid no valem..." No vulguis mesclar ous amb caragols! Dir-te que no te res a veure que estigui a Mallorca, Castella o Andalucia. Es s'arqueología sa que no desperta s'interes des governants, ni es d'aquí tampoc, me sap greu dir-ho, han demostrat especial s'estimació p'es passat propi de ses illes. Una prova d'aixó es que ni s'anterior govern socialista ni s'actual menys, se varen molesta en recuperar 20 cascs celtiberics espoliats i subhastats a Alemanya, com dius que si fos de sa península. S'expoli es continu a tot s'Estat o sigui que no el vulguis convertir en lo que no es per alimentar frustracions aparte. Es problema en aquest cas es que es una peça privada i ja veurem si s'Estat o s'Autonomía se mouen per recuperar-la p'es patrimoni de tots. Es detall hagues estat que ho haguesin donat com patrimoni de tots que es.

user Pygmaleon | Hace más de 9 años

A mama ses grans fortunes això a de ese pel poble.Mai mos amb de prendre sa dignitat i sa nostra historie.

user llebeig | Hace más de 9 años

Hauriem de conservar aquest cap en un museu balear digne d'aquest nom, vull dir amb horaris amples de visita i garanties de conservació.

user Per Madrid no valem rès | Hace más de 9 años

Si es tractàs d´un bustm obat a Mèrida o a qualsevol altre lloc de la península castellanoparlant, el custodiarien díns una urna de vidre blindada al museu més important del lloc, però com que pel Ministerio de Cultura lo mediterrani no val rès i si és d´unes illetes, que ni tan sols son de la pell de toro encara menys, pel qie es poden vendre i fíns i tot, tirar al fems.

user Zico | Hace más de 9 años

¿"Casas de subastas"?, LADRONES Y SAQUEADORES.

user quasimodo | Hace más de 9 años

Creo que hay muchísimos objetos encontrados que no salen a la luz debido a los impuestos. Eso propicia el mercado negro. Como siempre el afán del gobierno de recaudar hace que se pierdan cantidad de tesoros, como los que la policia encontró no hace mucho en un lugar de Andalucia.

user llogic | Hace más de 9 años

Esto tiene que estar en un museo de Mallorca y además público.

user * | Hace más de 9 años

Si no es un bien catalogado, no tienen por qué haberlo ofrecido previamente al Estado. Lo que sí se puede hacer es ejercer el derecho de tanteo en el momento de la subasta.

user The Joker . | Hace más de 9 años

Esto es nada manos que un robo al Patrimonio Cultural Mallorquín ...!!! Vergonya Cavallers ,Vergonya !!!!