user Lluís | Hace más de 2 años

jococaNo te desanimis. Normalment es comentaris surten publicats, però de tant en tant n'hi ha qualcun que no i ès impossible sebre-ne es motiu.

user jococa | Hace más de 2 años

Per un pic que escric i no me publicau. Me pareix que si que tornaré a perdre es temps.......

user Lluís | Hace más de 2 años

Angelcaído= Feliz2021 = Isleño [la Santíssima Trinitat Espanyolista] Es teus comentaris en es fòrum els hem de multiplicar per tots es noms d'usuaris que manetges. No podràs dir que no hi escrius... Respecte des català, mira si ès acceptat que el parlam de fa vuit segles. I si parlam des quaranta anys darrers de democràcia, ¿t'he de recordar quins partits han guanyat totes ses eleccions autonòmiques a ses Illes Balears? Quina part no entens de sa resposta?

Angelcaído Angelcaído | Hace más de 2 años

LluísQue PARRAFADA para no decir NADA... El Catalán NO ES ACEPTADO en BALEARES....( No TOLERAMOS que nos IMPONGAN y SOMOS MAESTROS en RESISTENCIA PASIVA así lo hemos demostrado en varios MILENIOS? ¿Qué parte NO entienden ustedes?

user Lluís | Hace más de 2 años

OccitàEn lloc de respondre es meus comentaris, els copies i aferres per respondre un tercer, però adaptant-los a sa teva catalanofòbia malaltissa. Tanmateix, tots sortim an es carrer, escoltam quina llengua parla es jovent i comprovam que es mentida això que dius. Sa realitat avala ses meves paraules, que convé recordar per si qualque dia te cau sa cara de vergonya. Tots es teus comentaris en aquest fòrum sempre duen mala fe i mala llet. Mescles per sistema llengua amb política, identifiques sa llengua catalana amb es polítics nacionalistes catalans, que te generen un odi fora mida. En canvi, calles com un mort davant sa castellanització progressiva des mallorquí, es dialecte que vols preservar davant es català estàndar (que té una incidència mínima damunt es parlar des mallorquins) però no davant es castellà (que el destrossa de dalt a baix, en tots ets aspectes: lèxic, sintàctic i darrerament fonètic). Hi ha joves de Palma que no parlen mallorquí, certament. Emperò no l'han baratat amb es catala barceloní sinó amb es castellà. Tot ho sabem perque ho comprovam cada dia. No dius més mentides perque ni tan sols saps redactar un escrit coherent que no sigui una còpia manipulada a conveniència. Tanmateix, perds es temps i sa llavor, i fas es ridícul.

user Feliz2021 | Hace más de 2 años

Si un fiscal o grupo/entidad adecuada se pone a analizar su escrito salen denuncias según el organismo al que afectan. 1) las feministas por el puticlub. 2) la sociedad protectora de animales por pegar a una yegua. 3) denuncia por utilizar el término "moro" denigrando a los árabes, musulmanes, etc. 4) Seguridad e higiene en el trabajo por no tener a los empleados debidamente protegidos contra las radiaciones solares. 5) tener trabajadores cosechando a cambio de una merienda sin seguridad social, ni retenciones para el IRPF. Aunque, supuestamente, hayan prescrito debería ir con cuidado con sus escritos. No dudo de que su madre hablase catalán, y por lo cual sigue su ejemplo. Pero los habitantes de estas islas cuyas madres siempre han hablado en mallorquín, cómo llamaría a sus hijos que rechazan la lengua materna por una lengua invasora impuesta en 1983?.

user Occità | Hace más de 2 años

SisetTots es teus comentaris en aquest fòrum sempre duen mala fe i mala llet. Mescles per sistema llengua amb política, sa llengua castellana i tot l'espanyol te genera un odi fora mida. Tu has de ser dels que cremen banderes espanyoles tot el dia, i aplaudeixes gent que escriu llibres dient que els espanyols tenen es crani més petit que els catalans i són unes bèsties tarades, i jutges a sa gent per s'idioma que xerren, creant odi i divisió en sa nostra societat. En canvi, calles com un mort davant sa catalanització progressiva des mallorquí, es dialecte que no vols preservar davant es català estàndar, que té una incidència majúscula damunt es xerrar des mallorquins. Vergonya cavallers, vergona.

user Night Soldier | Hace más de 2 años

El problema es que para ustedes es más importante la lengua materna catalana que la castellana. Al parecer las madres que hablan castellano son menos madres. Pero eso sí, seguro que hoy le llaman los catalanistas para felicitarle por su labor catalanizadora.

Som i serem Siset | Hace más de 2 años

Guiem BassaPrecisament la catalanofòbia és això que tu representes. Teories infantils gonelles que no tenen cap reconeixement se repeteixen per no dir obertament que odiau el català i que fareu tot el possible per tal de que aquest desapareixi. El vostre odi vos cega i estau rompent espanya mentrestant

user Occità | Hace más de 2 años

ES NOSTRES NETS MALLORQUINS MAI MES XERRARAN COM ES NOSTRES PADRINS. ( La canaia dels catalans sempre parlaràn com els seus avis ). Sa pena de tot això, serà que gràcies a aquests grans adoctrinadors, supremacistes invasors i traïdors, faran desaparèixer sa nostra forma de xerrar i es nostre preciós dialecte mallorquí, imposant per sa força es seu dialecte invasor i destructor, arrasant amb es nostre dialecte, cultura i manera de viure, és a dir, el que no van aconseguir 40 anys de dur franquisme repressor feixista, ho aconseguiran aquests adoctrinadors supremacistes repressors feixistes, felons i traïdors. Vergonya cavallers, vergonya.