user Javi Garcia | Hace más de 2 años

Si aquí la población no para de crecer!!! Ahora entiendo que pongan asignatura de religión islamica en las escuelas….

sablech2 sablech2 | Hace más de 2 años

Al final en la ley de educacion se ha implantado otra vez las partes mas nefastas de la antigúa LOGSE cuyas consecuencias aun arrastramos

Rafael Rafael | Hace más de 2 años

Es difícil que desde el resto de España se perciba la situación de Baleares en su justa medida.

Pep Pep | Hace más de 2 años

@autoridades víricas, valents diu? Lo seu es de traca i mocador, no, la paraula correcta es irresponsables, si es volen contagiar doncs aquest 10 per cent que segur que es la gran majoria del profesorat veritat, doncs que s'empastifin entre ells, pero no poden possar en perill als alumnes. Clar que segvur que vosté no tendria cap problema en reaunir tota la seva familia i sens mascaretes ni messures de seguretat amb aquest 10 per cent. Ho faría? ho te bo de fer els convidi un dia a dinar a ca seva vist que es una "autoritat vírica" doncs està doctorat en Medecina, Epidemiología i Virologia, a tres de les més afamades Universitat de Tot el mon en aquest cap. Torni vostè a l'escola que li fa més falta que als joves.

user krb | Hace más de 2 años

menuda panda de oportunistas buscando únicamente votos. lastima de políticos incompetentes. si realmente pensaran y obrasen correctamente la educación y el sistema funcionaria correctamente.

Pep Pep | Hace más de 2 años

@Gabriel Perelló, no ha vist que la majoria si hi estan vacunats? Clar que a tots els colectius hi ha genteta que per les raons que siguin diu que no, pero en tot cas els professors als que critica, i amb raó, resulta que son la minoria de la minoría, va de farol i resulta que s'oblida del més important que, per ficar al sac a qualsevol colectiu primer no es pot fer amb tots i segon que si la majoria te vocació, i li puc assegurar que es així, es un doi generalitzar, farols amb vuits i nous es una barbaritat

Pep Pep | Hace más de 2 años

@Trumans Show, es bo d'explicar i no es d'ara la cosa, hi ha molts d'alumnes, en que quasi sería millor dir pares pels que l'escola no es mes que el lloc a on aparcar durant el dia els fills, que tenen clar que si poden dedicarse a servir copes o a algunes feines de baix requeriment de coneixements, estaràn millor, pot esser que hi hagui casos que ho provoqui la situació económica de la familia i els alumnes majors vulguin treballar, pero no deven esser molts. Lo de la seva obssesió ni val la pena contestar, tots surten parlant les dues llengues, vostè segurament just en sap una.

Autoridades víricas Autoridades víricas | Hace más de 2 años

ArgoMallorca es España, rey.

Som i serem Siset | Hace más de 2 años

El dilema entre la xenofòbia i reconèixer que no podem seguir important a gent. No podem seguir sent una comunitat per a la gent de fora, hem de fer polítiques per a la gent d'aquí.

Autoridades víricas Autoridades víricas | Hace más de 2 años

El conseller admitió que «hay profesores que no quieren vacunarse y no se les puede obligar....pues al menos tenemos un 10% de docentes valientes, libre pensadores y con criterio cientifico, que no desean donar su salud ni sus cuerpos para la experimentación loca.