Tiá Tiá | Hace 6 meses

Vergoña caballets,,vergoña es lo que diría desde su estatua con su caballo como la están dejando vergüenza ajena ni cuidar el embaldosado antiguo martillo y para no dejar socavón atracado supongo que luego asfaltaran y no dejarán nada de la antigüedad ...

Angelcaido Angelcaido | Hace más de 2 años

Qué falta de seriedad. Qué obsesión por una Cataluña qué ni existía aún.

user Lectora | Hace más de 2 años

He llegit i escoltat tantes animalades sobre la Conquesta de Mallorca, fins i tot escrita a llibres subvencionats per entitats que se suposa que son serioses, així com a qualque reportatge que s'ha anat amollant, evidentment falsejat intencionadament i amb una finalitat política poc confesable, que fan pensar en que si no se legisla sobre la veracitat històrica, així com en la necessitat de que se penalitzi la seva manipulació, duita a terme única i exclussivament per criminalitzar a un poble, a un grup, o a una ideoligia, arribarà un dia, en que els mallorquins ja no sabran d'on venen ni qui son. O tal vegada sigui aquesta la finalitat que persegueixen aquests, que sabent bé la Història menteixen com bellacs? Sigui com sigui, no és de rebut lloar la reconquesta duita a terme per Castella, Lleó i altres regnes cristians de la Península, mentres se renega i se escupen pestes quan se parla de la Reconquesta de Mallorca, duita a terme per la Corona Catalano- Aragonesa. I ja sé que ara m'embestiran contant tot tipus de faules i de disbarats als que jo no pens contestar, perque el dissabte no és per perdre el temps amb gent que menteix i que fa trampes i a la que és imposdible fer canviar, perque jo només esper, que la gent de bona voluntat a la que han enganat sigui capaç d'obrir els ulls i d'infornar-se pel seu compte. I que cert grups polítics que no se vagin enganant a la gent, que deixin a la Baixa Edat Mitjana al seu lloc i que aquests fets tan antics, no s'utilitzin per condicionar al present ni per criminalitzar al sector més antic de la població balear, després dels mallorquins d'origen jueu. Que tenguin tots un bon dissabte.

Mallorquí i espanyol! Zu Vekaufen | Hace más de 2 años

Mirar hacia atras tiene su gracia, pero miremos hacia adelante: Mallorca no será jamas parte de unos países catalanes.

user Pep Gil | Hace más de 2 años

PuputEntonces, porqué se declaró una epidemia debido a la masacre y los nobles huyeron para no contagiarse?. El reparto de bienes es circunstancial, pues lo importante, y denunciable, es el genocidio acaecido y celebrado en la actualidad.

user Occità | Hace más de 2 años

PuputEl 30 de desembre de 1.285 el descendent de Jaume I, el rei Alfons III el Franc de sa corona d'Aragó, va fer cremar empalats com a cabrits a ses brasses es generals mallorquins cabrit i bassa enmig de sa plaça del poble d’Alaró, que defensaven es nostres drets i sa indepedència del reine de Mallorca davant sa repressió i opressió catalana, i tot això per ser idependentistes del reine de Mallorca front sa repressió i opressió catalana. això és memoria històrica. Els catalans sempre que heu pogut heu utilitzat ses formes de tortura més sanguinàries de cada època, a Mallorca les hem vist de tots els colors. Mai demanarau perdó aquets supremecistes a el poble de Mallorca de la vostra repressió sobre el poble de Mallorca. Vergonya cavallers, vergonya.

user Puput | Hace más de 2 años

¿ Masacre ? Y qué creen que hacían los musulmanes o piratas bereberes en sus saqueos, ¿ Regalar caramelos? Era la típica brutalidad de la época, dónde sacar los intestinos en vivo y sin anestesia era un tormento común y por no hablar de los perros de batalla. Además, según el Llibre del Repartiment en Palma solo se apropian de un 20% de las viviendas, por lo que les pese a algunos ni tanta masacre ni tanta pureza étnica donde la población siguió trabajando pero para distinto dueño.

user ........ | Hace más de 2 años

Si el rey Jaime levantara le cabeza y viera que los que lo alaban por expulsar a los invasores de Mallorca ahora los están trayendo y manteniendo para que próximamente nos conquisten, el rey pensaría que están mal de la cabeza.

Angelcaído Angelcaído | Hace más de 2 años

SalatTODOS estos territorios ENGLOBADOS en la Corona de ARAGON.....NUNCA EXISTIO lo que los catalanistas, que no catalanes, se INVENTAN de que era la CORONA catalanaragonesa repetido cada día para que haga su efecto en según que tipos de personas siguiendo el ideario del Ministro de Propaganda del Reich.

user Salat | Hace más de 2 años

@Salat *en lugar de "Corona de aragón o regente de la corona de aragón"