user Peparró | Hace más de 9 años

La notícia és el que fan el que han fet sempre des que publiquen les balances fiscals: Les despeses que fan els ministeris o la casa reial a Madrid es compten com si s'haguessin fet a tot l'Estat (perquè segons ells beneficien a tots, però jo no sé en què beneficia l'economia balear que reformin un edifici a Madrid). I després compten com a ingressos només de Madrid els que fan les grans empreses (tipus Endesa, Iberdrola, etc) que cobren doblers a tot l'Estat però només els declaren allà. Llavors, a Madrid es fa una inversió pública de collons però com que l'IVA que es delara allà és brutal encara que els serveis s'hagin pagat a Saragossa, llavors dóna que Madrid té una balança fiscal desfavorable. Els que més hi sortim perdent amb aquest engany anomenat Espanya som els balears. I com més aviat ens n'anem, millor viurem.

user GILhern | Hace más de 9 años

No entiendo, porque la noticia (según la leo) es que el desgobierno atribuye a otros los gastos que le corresponden. Qué tienen que ver en esto la catalanidad o no catalanidad? Es una cuestión de "madrileÑismo" rancio y desgobernante.

user CATALANES ARRUIX | Hace más de 9 años

Entonces... ¿al final es cierto que MANTENEMOS A kataluÑa? Oh, qué sorpresa para todos aquellos que dicen que no mantenemos a kataluÑa, oh, kataluÑa nos roba, oh, aquí no tenemos policía balear, pero ellos tienen mossos de esquadra y cartabón con nuestro dinero... PANDA DE KATALANES, IROS A KATALUÑA, IROS DE ESPAÑA PARA NO VOLVER.

user CATALANES ARRUIX | Hace más de 9 años

POR EL BIEN DE ESPAÑA, HAY QUE METERLOS A TODOS EN LA CÁRCEL, O DARLES LA INDEPENDENCIA CON UNA MURALLA DE ESPINO PARA QUE JAMÁS SALGAN DE SU KATALUÑA

user Aotearoa | Hace más de 9 años

Para los curiosos! Lo que ha dicho Motoreto: Cuando un humano señala a un sitio, el chimpancé mira el dedo pero el perro mira a la dirección donde le señalas! Curioso!

user jordi simó | Hace más de 9 años

per arruix: molts seguim cridant que som mallorquins i no catalans, ni catalanistes. Si hi ha colque cosa que està malament a sa financiació de ses illes, ho arreglarem, i si fan falta més doblers, es se demanarem, pero seguim sense voler ser catalans, per molt malament que te caigui aixó. Si tú te sents català, cap problema, agafa barco i vesten amb es teus.

user ullastre | Hace más de 9 años

Aquestes balances no inclouen (crec) les milionades que enviam al Govern de Madrid, corresponent als rendiments i rendes de les costes i els ports.

user Maria | Hace más de 9 años

Molt bo, Motoreto, però t'has deixat els sinònims: Idiota i Catalunya(el dit)

user seguro | Hace más de 9 años

A motoreto: Y tú te miras el ombligo o un poco más abajo.

user motoreto | Hace más de 9 años

Cuando el sabio señala a la Luna, Angelcaido mira al dedo...