user En fin... | Hace más de 2 años

OccitàMolt ben dit! I a més a més, el mallorquí és més pur, no s'ha embrutat tant pel castellà... el fet de ser una illa ha fet que es preservi millor.

user Occità | Hace más de 2 años

En es nostres centres educatius es diu els nostres joves que el mallorquí es una manera vulgar del poble Baix de xerrar un supost català de segona categoría graciós i pagés de poble, com en Tomeu Penya, i que es seu dialecte català urbanita de Barcelona es el autèntic i de superior cult tutelat per xerrar de forma pública, sèria, institucional i supremecista. I de això res de res, no som inferiors a ningú de cap manera, i es nostre dialecte mallorquí, cultura i tradicions no són inferiors al seu dialecte català, ni cultura ni costums. Ells sempre són amiguets teus si estàs devall seu, quan intentes ser igual o superiors que ells, deixes de ser amic, passes a ser enemig i traidor, i ja estic cansat d’aquets supremecismes. No volem tuteles ni tuties. Sa pena de tot això, serà que gràcies a aquests grans adoctrinadors, supremacistes invasors i traïdors, es nostres néts mallorquins mai MES xerraran com es nostres padrins majors. Faran desaparèixer sa nostra forma de xerrar i es nostre preciós dialecte mallorquí, imposant per sa força es seu dialecte invasor i destructor, arrasant amb es nostre dialecte, cultura i manera de viure, és a dir, el que no van aconseguir 40 anys de dur franquisme repressor feixista, ho aconseguiran aquests adoctrinadors supremacistes repressors feixistes i traïdors. Vergonya cavallers, vergonya.

user Xes | Hace más de 2 años

Josefa LlucdamerdaSi no coneixes l'idioma i les variants normal que opinis així... Una pena i molta incultura

user Xes | Hace más de 2 años

En fin...Totalment d'acord...

user Xes | Hace más de 2 años

Silvia Abril ets persona non grata a Mallorca, millor dit a les Illes Balears...

user Josefa Llucdamerda | Hace más de 2 años

Ni que hubiese dicho alguna mentira!!

Parc Muertas Parc Muertas | Hace más de 2 años

Jomateixa51Escrius fatal.

user En fin... | Hace más de 2 años

Vaya falta de respeto criticar y reirse del acento mallorquin y luego presentarse por aqui en un programa de television y vaya falta de vista quien las trae, en fin...

user Jomateixa51 | Hace más de 2 años

A na Silvia Abril li diría que m'agradaría que te topasis en jo per xerrar en mallorquí ( no català ) i comprobarías com pos humor a sa comversa, sense tenir que fer befa des nostre dialecta. Pots eser bona humorista nina, pero com imitadora per jo no te guanyarías sas sopas. Te comvit anar a voura "El Casta" i prende exemple. Així i tot ... Benviguda a " Sa Roqueta"

user Burdisot | Hace más de 2 años

Aquestas dues no hi tenen cap feine per aqui, despres des ridicul que feren a un programa de radio. arruix.