user Josefa Llucdamerda | Hace más de 2 años

Cobardía mallorquinaSi quieres dedicarte a criar gallinas..

Sant Garrot Sant Garrot | Hace más de 2 años

Pere MateuCorrecte, no n'estic gens orgullós de ser d'aquí. Vaig viatjar i viure fa anys a varis països d'Europa, i per sort vaig poder conéixer altres societats on sa majoria de ses persones tenen un nivell d'educació bàsica i modals bastant alt. Per tot hi ha excepcions, aquí i allà, però es nivell mitjà des personal d'aquí és pèsim. Ara visc aquí perque hi tenc patrimoni familiar, però si es meus fills m'ho demanen, no dubtaré en posar es cartell de "SE VENDE" i partir cap a llocs on sa vida és més amable... tant jo com sa meva dona com es nostros fills tots parlam 5 llengües i no estam aferrats a cap "cultura" perquè "sa nostra és sa millor". Aquí molta xerrameca però per darrera tothom te la vol fotre i ho sabem tots... salut!

user Es Bruixot | Hace más de 2 años

Pere Mateu70 % des global de plaçes de Mallorca??? No ho creus ni gat... Au venga no diguem pardalades per favor que ja tenim es cul pelat molts i sabem que enguany no servirà ni per empatar anes 85 % de negocis hostelers mallorquins. ¿Que vos pensau que amb un més i mitg bonet se paga tot s'any? Que a principis de Juny no hi havia una rata per enlloc!!!

Gabriel Perello Gabriel Perello | Hace más de 2 años

Yo si fuera hotelero iría siempre sin pantalones, así evitaría tener que bajármelos a cada momento. Luego se ponen a llorar para que el govern les de ayudas. Patético.

user delspins | Hace más de 2 años

HOTELEROS CREO QUE EMPEZÁIS A DAROS CUENTA DE QUE HAY UN CAMBIO Y OTRA FORMA SE VIAJAR.PARA NO ENTRAR EN DETALLES Y ALARGAR EL COMENTARIO LA CONCLUSIÓN ES LA SIGUIENTE: EXCESO DE HOTELES QUE NO SE LLENAN NI REVENTANDO PRECIOS. LA OPCIÓN QUE ADOPTAREIS LAS CADENAS ES VENDER HOTELES Y DESCARGAROS DE ACTIVOS.PERO MI CONCLUSIÓN ES MÁS RADICAL...HABÉIS PENSADO EN DERRIBAR HOTELES????? ES LA MEJOR OPCIÓN Y ES EL MOMENTO DE EMPEZAR A CAMBIAR DE UNA VEZ SI DE VERDSD SE QUIERE Y NOS DEJAMOS DE LLENAR LA BOCA CON BUENAS INTENCIONES ESE MODELO TURÍSTICO QUE HAY EN BALEARES YA OBSOLETO. DERRIBAR HOTELES PARA REDUCIR PLAZAS. PLANTÉENSE LA PROPUESTA.

Sant Garrot Sant Garrot | Hace más de 2 años

I tots aquests que demanen descomptes per a residents: sa veritat és que no vos vol ningú. Es turista "local" és un problema: gent escandalosa que molesta als altres turistes, maleducats, pesats, reserves de 1 vespre o 2 vespres que no cobreixen gastos, sempre demanen favors nomes perque "somos mallorquines"... i no en parlem de com deixen ses habitacions sa majoria. Qui té extrangers que venen per 2 o 3 setmanes i ni molesten, ni embruten ni es queixen, no vol mesclar-hi turisme "local" per no molestar aquests clients tan bons, arribaria un moment que no voldria venir cap extranger.

Sant Garrot Sant Garrot | Hace más de 2 años

...sa veritat, esper que es "karma" posi a n'es seu lloc a tots aquests qui desitjau tant de mal als hotelers i a tots es qui feim feina a turisme. Turistes a hotels n'hi ha pocs en comparació a un any bò. Ses habitacions no estan plenes, allà on abans n'hi havia 4 ara n'hi ha 2. I no vol que dir que tenguent "venut" es 80% de lo ofertat que els hotels estiguin al 80%. Molts hotels tenen plantes senceres tancades o blocs d'habitacions buits que n'hi han sortit al mercat. Qui més qui menys allà on hi havia 1000 clients ara n'hi té 500-600 o en alguns casos nomes serien 300-400, ni més ni pus. Els restaurants estan plens? Sí, perquè molts turistes no volen menjar a dins es menjador a porta tanca de s'hotel i van a restaurants amb terrassa.

Decadencia Decadencia | Hace más de 2 años

¿Y todos esos descuentos a costa de quienes? Todos lo sabemos. Y de paso ensuciad mas la imagen de Baleares con turismo de alcantarilla. Bravo!

Som i serem Siset | Hace más de 2 años

I venga denigrar a les illes amb un turisme de masses que no beneficia a ningú més que a quatre hotelers i a dos turoperadors. Basta de turisme de masses i de gatera

user Ahora sí, ahora no. | Hace más de 2 años

Los hoteles NO SON SOSTENIBLES, NI CORREDORES SEGUROS, NI VERDES NI NAAA. Unas moles exparecidas por las islas que vayas donde vayas afean el paisaje. Y lo peor, sobran y se siguen construyendo. Hay muchas formas y maneras de viajar, y es responsabilidad el saber consumir con respeto hacia el medio ambiente.