user Maria | Hace más de 9 años

En primer lloc, convé dir que les millors notes de Selectivitat han estat per alumnes de centres públics que varen patir les vagues, excepte dues alumnes de Madre Alberta. És més: la mitjana més alta de Selectivitat de Balears l'ha treta l'IES de Marratxí. Així que les conseqüències no s'han notat i diu molt de la qualitat de l'educació pública en comparació a la privada, tot i tenir els alumnes amb més problemes.Tanta indignació per perdre un dia de classe quan la meva filla de 7 anys, que va a un grup de 28 alumnes (i alguns de necessitats educatives especials), va estar 10 dies sense mestra per una baixa que no es va cobrir. És que la meva filla no té dret també a l'educació i multiplicat per deu? També convé recordar que l'alumna del Círculo Balear que el va denunciar va cometre una infracció greu en gravar amb un mòbil a un professor, cosa que estava prohibida al Centre. I que va publicar a Internet l'obertura d'un expedient al Director Jaume March abans que ho sabés el mateix afectat, així que la seva complicitat amb la Conselleria és bastant sospitosa.

user Potemos | Hace más de 9 años

¿Sabéis lo que pasa, pperos? ... pues que los docentes son universitarios, gente formada y culta a la que NO podéis tomar el pelo porque sí. Y en esa estamos. Y eso no lo podéis cambiar por mucho que gruñáis, rebuznéis o mintáis (aunque lo intentéis con el perjuicio a la educación pública y de calidad). Y no lo vais a poder cambiar porque PODEMOS pararos los pies, por criminales sociales. Y así se hará.

user alucinado | Hace más de 9 años

Yo no tengo hijos, pero si el asqueroso este publicita de esta manera el nombre de mi hija, yo desde luego no le denuncio, esto lo tengo claro

user Johana | Hace más de 9 años

A este señor habría que haber expulsado de la función pública. Lo de director suena a broma de mal gusto.

user Inspección Edu | Hace más de 9 años

Vaya panda de inspección educativa. No sirven de nada.

user A mario | Hace más de 9 años

Ets ben curtet...t, agrada crear conflicte ..es fàcil, avions i barcos cap a catalunya en surten cada dia. I efectivament, ens hem de unir es mallorquins en contra d, es catalanistes venuts com tú. Arruix !!

user Angelcaído | Hace más de 9 años

Los catalanistas MOVILIZADOS....Normal. Después de ver en la pagina web de IES MARRATXI. Videos per la Llengua lo entiendo perfectamente.Adoctrinamiento puro y duro en el mas rancio pensamiento catalanista...con aderezo anti español.....Que trauma van a sufrir con su independencia y además ni siquiera los nacidos allí que vivan aquí tendrían derecho al voto. DECADENTES:

user Angelcaído | Hace más de 9 años

¿Le comprarían un coche usado?

user Deontologia | Hace más de 9 años

Aquests que diuen que els funcionaris han d´obeïr els polítics o no son funcionaris i volen un enxuf, o ja son enxufats sense saber quines son les seves funcións. Qué ha de fer un comptable o habilitat, responsable de doblers públics, si el politic de torn li ordena que fassi una trampa i li dóni a ell els doblers? Obeir-lo i cometre un delicte o denunciar-lo? idò hi ha moltes professións a la Funció Públicami a totes, s´ha de tenir bén clar que comanda la deontologia, no el polític.

user Jubilat | Hace más de 9 años

Tots som una mica el director Jaume March, un profesional que ha fet palès que no té vocació de fer el Jaimito com alguns dels que no han deixat de enfrontar els docents amb els ultradretans del Circulo Balear