user Som internacionals, ergo volem ambaixades! | Hace más de 9 años

I es parla molt de les ambaixades de Catalunya a països extrangers, però en canvi no s´esmenten les ambaixades que té el govern d´Extremadura també a l´extranger. I i jo me demano perque volen ambaixades aquests "paletos" mantenguts i bén grassos amb els nostres sacrificis.

user Pep | Hace más de 9 años

Això són les conseqüències del centralisme. AENA és un organisme de Madrid que gestiona tots els beneficis de l'Aeroport de Palma i els destina a invertir al monstruós aeroport de Madrid i a mantenir un munt de funcionaris madrilenyos ineptes i ganduls. Record que una directiva es va gastar 2.000 euros amb la tapisseria del seu cotxe oficial i va ser un escàndol (EL País). Perquè vegeu com se les gasten. Ens tracten com si fóssim una colònia d'ultramar. Per què en Bauzá no exigeix que el Govern balear participi en la gestió de l'Aeroport?

user ca de bou | Hace más de 9 años

Amb el que costa fer 5 km. d'AVE a Extremadura podríem tenir el tren a Artà o el túnel de Sóller gratuït. I sense comptar el manteniment de l'AVE que haurem de pagar tota la vida. I tot per quatre señoritos que tenen la querida i els negocis a Madrid. Això sí, a Madrid totes les autopistes gratuïtes i les de peatge les compra l'Estat amb els nostres imposts

user Prevert | Hace más de 9 años

Per als bancs sí que hi ha doblers (El País): El Estado pierde 11.500 millones al vender Catalunya Banc al BBVA. Los recortes en sanidad y educación sumaron 13.800 millones.

user Maria | Hace más de 9 años

Com hi pot haver mallorquins dignes d'aquest nom que encara justifiquin l'espoli i el robo dels nostres recursos per part del Govern de Madrid. O són estúpidament generosos o són uns manipuladors a sou del PP

user Robin | Hace más de 9 años

Perquè vegeu com es gasten a Madrid els nostres imposts, dos casos reals d'aquest any. Tenc una amiga que és professora i el Ministerio de Educación, que en teoria té les competències transferides a les autonomies, va organitzar unes jornades a Santiago sobre no sé què de biblioteques virtuals. Més de 500 professors varen passar un cap de setmana a un hotel de 4 estrelles amb tot pagat per escoltar quatre conferències ridícules pagades a preu de canari jove. I qualque hoteler va fer l'agost en temporada baixa. Una altra: una setmana tot pagat a Madrid per no sé quants de professors per aprendre... Anglès!!! I aquí hem de retallar menjadors, llibres, mestres... No tenen vergonya

user chotegar | Hace más de 9 años

No les importa ,igual tendrán un montón de votos baleares y el ministerio de otro engominado como Matas nos cuesta esos millones.espero que los dos terminen su carrera de la misma manera ,obviando la segunda presidencia del rancio .

user malferit | Hace más de 9 años

es que el palau de congressos no lo tendría que pagar con fondos públicos. Era un proyecto de hoteleros impulsado por Matas y Rodrigo de Santos... Y mirad dónde se van a encontrar ambos.

user Agghhh! | Hace más de 9 años

Todo este dinero se va al BBVA par la compra de Catalunya Caixa. Y después estos mismos banquetos irán a por las administraciones, a hacerse los dueños de todos nuestros documentos y a sangrarnos por cada trámite que realicemos. ¡Malditos!

user el clerigo | Hace más de 9 años

Bauza ¿ que tal sienta vender Mallorca por un ministerio ? tendrían que meterte en la cárcel por crímenes contra el pueblo balear