user Jaume | Hace más de 2 años

LunaSe busca al propietario y se le dice amablemente con uno palazos en las piernas que deje de ganar dinero a costa de molestar a los vecinos

user Antoni | Hace más de 2 años

JaumeJa xerra sense saber. Segurament he sortit mes que tu a veure mon (Alemanya, França, Italia, tota Espanya i totes ses illes nostres), 2 cases sense hipoteca que pagar... però mai he demanat res, no com altres que volen fardar quan no tenen i despres els altres els hem de pagar els seus rescats i ajudes perque no tenen feina i sa creien ser millonaris! Te sona el boom inmobiliari i els capritxos de fa uns anys com va acabar? Idò a n'això me referesc. Gent que es va creure que duraria la bonança tota la vida i se va enfilar a comprar cotxes i cases sense tenir els doblers! No saps que molta gent demana credits per anar de viatges? Idò despres que no plorin ni reclamin ajudes.

user durruti | Hace más de 2 años

Pues, lo de turismo familiar no siempre es exacto: el grupo de jóvenes matones holandeses había alquilado un chalet de lujo. Desde allí se fueron a matar a patadas a inocentes que les parecían proletarios. Es lo que hay.

Vergonya Vergonya | Hace más de 2 años

Se me acumulan los trolls y las fake news ..... @Siset No es curtor tenir vocació. No vull discutir sobre la qualitat de vida dels darrers 20 anys, fins aqui esteïm d'acord. Ara bé, posats a cercar responsables ahuriem de pensar una miqueta i pensar que un problema "global" no pot tenir un responsable "local". Tal volta l'accés al mercat laboral de tots els convivents, tal volta la alta inmigració, tal volta l'encariment de les materies primes. Pero apuntar directament als hotelers (tot i que no me cauen bé) es pixar fora de test. Sobre lo dels insults .... pbffff .... aquest art només es reservat a uns pocs privilegiats amb do de paraula (no basta atacar amb mots com curtor o baixesa per ofendrer). @Plebeyo Yo no duermo por muchos motivos, tengo un hotel y una animación que telita, tengo a un bar y unos borrachos que telita, tengo un camión de la basura que pasa a horas intempestivas con sus pitidos, tengo a unos vecinos que se gritan y se pelean que telita, tengo a una fanatica de los perros que telita, tengo al de al lado que pone la tele a altas hora que telita y tengo un montón de obras en marcha en la calle que también telita. Con su lógica deberían prohibir existir a toda la humanidad. Menuda telita. Y enserio se lo digo. Si se queja de molestias por el vacacional rece cuanto pueda para que no le okupen una casa en su piso o en su calle. Porque va a pasar de no dormir a no vivir.

Som i serem Siset | Hace más de 2 años

VergonyaDiven que no hi ha res més curt que un treballador capitalista, vosté n'és un exemple. Si no ets capaç de veure que la qualitat de vida ha baixat molt en els darrers 20 anys culpa del turisme desfermat, és que no ets capaç d'interpretar el que te passa al costat. Els insults només confirmen la teva baixesa

user hprapita | Hace más de 2 años

A Sa Rápita, fa plorera. Tot son chalets vacacionals. Renou, gats i brutor. Si no aturen aquest desastre ja podem plegar.

user Plebeyo | Hace más de 2 años

@ Vergonya, Por sus comentarios deduzco que es Vd parte interesada en el negocio de las casas vacacionales, puede que vd coma de ello, pero yo no duermo por ello y muchos vecinos míos tampoco. El alquiler vacacional es posible que no sea responsable del desmadre de la juventud, pero si es responsable de la gentuza que trae a nuestros barrios con este turismo que parece de gran calidad porque paga 1000€ por día pero a repartir entre 16. esto es precio de hotel de **. Este turismo no gasta en oferta complementaria ya que su gasto se produce en una gran superficie, eso si, con una buena inversión en alcohol y no se mueve de la casa en todo el día, es una especie de todo incluido con la salvedad que en un hotel si se pasa se le llama la atención, en estas casas no. "El mantra sigue "

Vergonya Vergonya | Hace más de 2 años

@Siset Si el turisme es pobresa voste es miseria. O es pensa que Mallorca sobreviura a base de collir ametlles, fer oli, o de fer sabates i mobles. Negocis que, per altre banda, tambe han tengut grans terratinents. Si us plau ... Evolucioni o extingueixis el que li sigui mes practic.

Som i serem Siset | Hace más de 2 años

El turisme és pobresa, però prefereixo llogar cases nostres que deixar que se'n duguin tot el negoci els hotelers. Així algú hi guanya, ara bé, els impostos que paguen són insultants i són per llevar ganes de fer-ho, per tal de que tot ho guanyi l'hoteler i el turoperador, els grans mals de les illes

user pep LOPES | Hace más de 2 años

lo que es una auténtica vergüenza es que no se puedan denunciar anónimamente las viviendas vacacionales ilegales, que estafan al Govern y a todos nosotros. En mi barrio está saturado y no hacen nada. Este es el interés que tienen? O a lo mejor no les va bien????