user Occità | Hace más de 2 años

Ses noves forces d’ocupació mercenàries del nacional catolicisme feixista català ens tornen invadir com en el segle XIV ( 25 de octubre de 1349, batalla de Llucmajor ), llavors ens decapitaven ( Jaume III coll tallat pels catalans ) i ens cremaven a ses brases ( Cabrit i Bassa al castell d'Alaró ) per aniquilar es nostre gran reine de Mallorca independent i ses seves costums, cultura i dialecte. Ara emplean noves armes de destrucció masiva, com El Consell per la República Catalana, per exterminar es nostre estatut d'autonomia i Consells insulars, sa seva unitat de sa llengua que no és res MES que s’aniquilació totalitària de tots els nostres dialectes illencs, amb s'imposició del seu dialecte extern i invasor Català ( un, gran i lliure, com en els moments MES gloriosos del règim franquista ), i ens envien es seus nous mercenaris adoctrinadors a ses aules infectats per aniquilar qualsevol reste de mallorquinitat i volen esfonsar sa nostra cultura i dialecte. Es nostres néts mai tornaran a xerrar com els seus padrins per culpa d’aquestes bèsties tarades. Arruix es invassors infectats d'odi i que sempre venen a tocar es coions per ses nostres illes. Català, si no te la feta te la farà. Francinaina ArmenGOL que no te fiquin MES GOLs.

user guaita | Hace más de 2 años

!!!traïdors!!!

user juan florit | Hace más de 2 años

Baleares independent ,,,,,,,,,,,,pero de Cataluña,,,,,,,manos fuera

Batuadell Sagrat pep tomeu | Hace más de 2 años

A R R U I X ! ! ! !

user Idò | Hace más de 2 años

¿Y con permiso de quién estos tres … se atreven a hablar en mi nombre? Au, cap a Catalunya i tancau sa porta… renegats!

user Ciudadano que | Hace más de 2 años

En el palacio de los REYES DE MALLORCA, ¿el consell de la republica catalana? ... es que los catalanes NO PARAN DE NINGUNEARNOS, que falta de respeto, que forma de insultar a los Mallorquines!!!!

user Pere | Hace más de 2 años

Enhorabona per la tasca que ara comença! D’aquí no en sortirem amb tanta forastelandia i mallorquins renegats i submissos. Gràcies!

Angel Catala Alonso Angel Catala Alonso | Hace más de 2 años

Los mallorquines queremos independencia propia, no afiliaciones. El dia que acabe el covid, baleares no necesita nada de españa, si en las islas se genera la mayor cantidad de dinero. Estamos cansados del Iva, de que nos roben mas que al resto de españa, y de aguantar ser los ultimos de la cola.

user Kaimito | Hace más de 2 años

Aquesta tropa només es representen a ells mateixos i a quatre arreplegats més. Són es comitè d'una república catalana que, ni ha existit, ni existeix, ni existirà. Are be, tot entretén.

Vergonya Vergonya | Hace más de 2 años

Tiene gracia que nuevamente un catalán excomulgado vaya a cagarse en la corona de mallorca y a adesionarla a su entelequia imperial. Luego lo de constituir república sin importar el apoyo popular y designar testaferros con autoridad para convocar consultas publicas ya nos dice por donde se mueven los aires despóticos de quien elucubra semejante patraña.