Gabriel Cerdá Gabriel Cerdá | Hace más de 2 años

Viendo esto ya sabeis a quien no hay que votar en las proximas elecciones..

user Laorden | Hace más de 2 años

CristinaVergüenza que gasten su tiempo, que pagamos todos, en divagar sobre una guerra que sucedió hace más de 80 años. Nadie protesta. Estamos condenados por esta panda de inútiles ignorantes.

user el pueblo | Hace más de 2 años

Porque estos políticos de hoy en día, en lugar de remover tanto el pasado, no se poner a solucionar el presente que lo tenemos bastante mal, que se dejen de tantas choradas, el 36 es historia y punto

user NormaDin | Hace más de 2 años

El de Sacedón se ha hecho la PUL, vamos, yo no me liaria al hablar de mi abuelo. Salvo que se llamará Paco Largo Caballero y, con tanto Paco, me alegrara mucho de que su anunciada y anhelada guerra civil fuera tomando cuerpo. Por un abuelo lo que sea. Venga, munícipes, desempolvad los libros de historia, no muerden.

user Occità | Hace más de 2 años

Aquests duen 45 anys obrint més sa ferida, mai va haver una oposició tan miserable i covard al dictador en vida, veig que després de mort i de 45 anys us heu tornat molt valents, sa nostàlgia que teniu de vèncer mai se us acabarà, però tristament se us va morir al llit victoriós per a la resta dels annals de sa història, i sa història tristament mai la podreu canviar. Més val que us dediqueu a oblidar el ridícul que vau fer durant 40 anys de dictadura, a intentar millorar es present i futur d'aquest país, que sempre que us va malament traieu a passejar a Franco i a sa vostra nostàlgia de voler vèncer el dictador mort i no feu més que el ridícul, perquè el dictador en vida us va vèncer i us va humiliar, i només us queda aquesta gran frustració que morireu amb ella lamentablement derrotats. El dictador va ser tan gran que 45 anys després de mort us segueix fent patir, aquesta és la seva gran victòria, com el Cid Campeador victoriós després de mort. Que penita que em doneu, viure sempre en la derrota eterna. Contra Franco i amb Franco vivíeu millor. En lloc de lluitar contra dictadors morts, el que cal fer és condemnar i lluitar contra els dictadors vius comunistes cubans, xinesos, coreans i veneçolans, però d'aquests res de res. Vergonya cavallers, vergonya.

user Occità | Hace más de 2 años

També hauríem de possar en el saló de plens del parlament Balear, del Consell Insular de Mallorca, tots els ajuntaments de ses illes, i totes ses aules, incluida a l’UIB, es retrat de PERE IV d’ARAGO del punyelet sàdic exterminador girat cap per avall, perque ses joves generacions de mallorquins sapiguesin qui vàren ser es que vàren acabar amb es nostres drets i sa nostra petita gran nació independent del reine de Mallorca que durà 77 anys, ja que a ses escoles de sa nostra comunitat educativa de sa nova escola catalana verda adoctrinadora sectària de sa falsa memòria històrica i MES corrupta de’n Jordi Pujol, no enssenyen res MES que rondaïes de uns Païssos catalans i nacions republicanes inventades que duren minuts i són es que riure de sa comunitat internacional igualets que es seus dirigents nacionalistes gallines cantamañanas de saló i presons de luxes privilegiats. Gràcies que tenim a Felip VI galant de sa nostra llibertat, que avui ens guarda d'aquets tipus de criminals feixistes i bèsties tarades. Vergonya cavallers, vergonya.

user Occità | Hace más de 2 años

En es camp de batalla de Llucmajor en trobareu MES de morts amb es coll teiat per ses forces d’ocupació del nazional catolicisme català de tropes de mercenaris almogàvers feixistes bèsties tarades DE PERE IV d'Aragó que sembraren el terror per tota sa nostra illa al crit de “ Desperta ferro “ ( lo de “ a por ellos “ va esser una broma devora aquestes bèsties tarades ). Mataren a Jaume III decapitat amb es coll teiat i el dugueren amagar a sa catedral de València, perque es mallorquins no poguessin venerar-lo i ens oblidàssim de sa seva gran història i llegenda en defensa de ses llibertats de sa nostra petita gran nació del reine de Mallorca.

user Occità | Hace más de 2 años

Els autèntics mallorquins nacionalistes indepedentistes no venuts a CataluÑa, també tenim sa nostra pròpia diada del 25 de octubre de 1349, quan honrram i recordam es nostres herois morts i decapitats, comandats per es nostre darrer rei Jaume III de Mallorca a sa batalla de Llucmajor, defensant ses llibertats de sa nostra petita gran nació independent del reine de Mallorca, de ses forces d’ocupació lazional catolicisme catalanes de tropes de mercenaris almogavers feixistes bèsties tarades DE PERE IV d'Aragó que sembraren el terror per tota sa nostra illa al crit de “ Desperta ferro “ ( lo de “ a por ellos “ va ser una broma devora aquestes bèsties tarades ). Mataren a Jaume III decapitat amb es coll teiat i el dugueren a amagar a sa catedral de València, perque es mallorquins no poguessin venerar-lo i ens oblidàssim de sa seva gran història i llegenda en defensa de ses llibertats de sa nostra petita gran nació del reine de Mallorca.

user José Teijido | Hace más de 2 años

JuanSeguro que esa noción no prosperaria

curial1 curial1 | Hace más de 2 años

Seguramente, los sublevados se han puesto a temblar...