user Occità | Hace más de 2 años

Ses noves forces d’ocupació mercenàries del nacional catolicisme feixista català ens tornen invadir com en el segle XIV, llavors ens decapitaven ( Jaume III coll tallat pels catalans ) i ens cremaven a ses brases ( Cabrit i Bassa al castell d'Alaró ) per aniquilar es nostre gran reine de Mallorca independent i ses seves costums, cultura i dialecte. Ara emplean noves armes de destrucció masiva, com El Consell per la República Catalana, per exterminar es nostre estatut d'autonomia i Consells insulars, sa seva unitat de sa llengua que no és res MES que s’aniquilació totalitària de tots els nostres dialectes illencs, amb s'imposició del seu dialecte extern i invasor Català ( un, gran i lliure, com en els moments MES gloriosos del règim franquista ), i ens envien es seus nous mercenaris adoctrinadors a ses aules infectats per aniquilar qualsevol reste de mallorquinitat i volen esfonsar sa nostra cultura i dialecte. Es nostres néts mai tornaran a xerrar com els seus padrins per culpa d’aquestes bèsties tarades. Arruix es invassors infectats d'odi i que sempre venen a tocar es coions per ses nostres illes. Català, si no te la feta te la farà. Francinaina ArmenGOL que no te fiquin MES GOLs.

curial1 curial1 | Hace más de 2 años

Como sea un político en ejercicio, el puesto le puede resultar fatal en Baleares.

user Magnus Pym | Hace más de 2 años

En un supuesto de que se consiguiese la República Catalana de los Paises Catalanes ¿dónde se supone que estaría la capital? Debería ser Montpellier...Ya la hemos liado, Cataluña quiere que la capital sea BCN y decide independizarse de los Paises Catalanes...

Ryan de Palma | Hace más de 2 años

OccitàDonà igual lo que els hi diguis, me dona sa impressió que aquest LLUIS es un dels cinc que va cap França a veure el supremacista del Puigdemont, cada dia dona més pena veure a tota aquesta gent, per dir ho de qualca manera, fins on volen tirar enrera la història per justificar se ? Només ho saben ells i si no, no pasa res s ho inventaran. Ploremiques …. I ara que torni a treure el corrector, que pareix del Diplocat, .cat, etc …..

user Occità | Hace más de 2 años

LluísA ses repúbliques de França, Itàlia i sa suposada nova república catalana ho tenen molt clar, una República, una sola llengua (una, gran i lliure, com l'Espanya Franquista i feixista) i el qui ells anomenen unitat de sa llengua catalana, per fer desaparèixer sa diversitat i riquesa lingüística dels diferents dialectes i cultures com sa nostra. Per això van crear sa nova escola catalana que són ses noves forces d’ocupació del nacional catolicisme català invassors verds adoctrinadors venuts catalanistes MES corruptes dels 3% del rei Jordi I Pujol. Sa pena de tot això, serà que gràcies a aquests grans adoctrinadors, supremacistes invasors i traïdors, es nostres néts mallorquins mai MES xerraran com els seus padrins majors. Faran desaparèixer sa nostra forma de xerrar i es nostre preciós dialecte mallorquí, imposant per sa força es seu dialecte invasor i destructor, arrasant amb es nostre dialecte, cultura i manera de viure, és a dir, el que no van aconseguir 40 anys de dur franquisme repressor feixista, ho aconseguiran aquests adoctrinadors supremacistes repressors feixistes i traïdors. Durant 40 anys de un gran abandonament del nostre dialecte mallorquí per part del franquisme, vàrem conseguir mantenir es nostre preciós dialecte, però ara duim 40 anys MES d’intent de sustitució del nostre dialecte per un altre dialecte català del Occità, i crec que el que no va aconseguir en Franco, heu conseguiràn ses noves forces d’ocupació del nacional catolicisme català invassors verds adoctrinadors venuts catalanistes MES corruptes dels 3% del rei Jordi I Pujol, eliminiràn es nostre precios dialecte mallorquí, que és es seu principal objectiu. Nosaltres ja tenim es nostre dialecte, i el volem mantenir, basta ja de falses històries i falsos adoctrinaments i tuteles. No ens callaràn, volem mantenir es nostre dialecte, sa nostra cultura i ses nostres costums i que siguin respectats com es que MES. Salut i força en es canut, i es que nos vulgui mal que rebenti. Visca Mallorca i es mallorquins, fora ses tuteles catalanistes, es venuts, renagats, supremecistes, i frustats tocacoions. En es nostres centres educatius es diu els nostres joves que el mallorquí es una manera vulgar del poble Baix de xerrar un supost català de segona categoría graciós i pagés de poble, com en Tomeu Penya, i que es seu dialecte català urbanita de Barcelona es el autèntic i de superior cult tutelat per xerrar de forma pública, sèria, institucional i supremecista. I de això res de res, no som inferiors a ningú de cap manera, i es nostre dialecte mallorquí, cultura i tradicions no són inferiors al seu dialecte català, ni cultura ni costums. Ells sempre són amiguets teus si estàs devall seu, quan intentes ser igual o superiors que ells, deixes de ser amic, passes a ser enemig i traidor, i ja estic cansat d’aquets supremecismes. No volem tuteles ni tuties. Vergonya cavallers, vergonya.

user Isleño | Hace más de 2 años

Ja basta de manipulació catalanista i des seu fals imperialisme! Mos diuen que es mallorquí és un dialecte des català com si abans que venguessin aquí no se xerràs res. Mos imposen es català de Barcelona a ses escola, s'universitat i en ets informatius de TV3 intentant fer perdre sa nostra manera de xerrar, i ara mos volen controlar des d'un país imaginari. Mallorquins, Menorquins, Eivissencs ¡¡¡Despertau Batubadena!!!

MallorcaisnotCatalonia MallorcaisnotCatalonia | Hace más de 2 años

Los Paisos Catalans son como Salvame de Tele5: Una creación artificial, muchos viven de ella, muchos la apoyan y discuten sobre ella, la mayoria de sus seguidores unos incultos con evangelización seria, nunca reflejará la realidad y sobre todo, nunca será realidad.

L'amo de Son Carabassa L'amo de Son Carabassa | Hace más de 2 años

Antonio BibiloniTeniu tota sa raó....es vostre missatge és carregat d'amor....vessa amor pes quatre cantons. Tal qual quan mos diuen "en español!!!!" Tal qual quan deim "bon dia" i mos responen, gairebé escridassant-nos, "BUENOS DÍAS!!!!". Tant d'amor mos tenen als mallorquins, tots aquests espanyols, que no m'hi puc estar, d'amor que mos tenen.

Cesc Cesc M | Hace más de 2 años

El apoyo al huído Puigdemon, durará tan poco como va a durar el gobierno de Armengol.

user manoletin | Hace más de 2 años

RaiguerY el ratoncito Pérez!!! visca!! :)