user currita | Hace más de 9 años

Enhorabuena, seguro que os lo merecéis. Comparados con la pública tenéis más sentido de la enseñanza y no sois esclavos de una deriva política que solo busca adoctrinar y someternos al más repugnante catalanismo.

user Rammstein | Hace más de 9 años

si ya estas adotrinado , ya nada se puede hacer por mucho que tus padres te lleven al psicólogo . Es una pena decirlo , pero es así de cruel te has echado a perder.

user Comparemos | Hace más de 9 años

¿Cuántas manifas han hecho los de la concertada? ¿Cuántos actos públicos han ido a reventar? ¿Cuántos se paseaban con las camisetas verdes? ¿Cuantos han colgado lazos catalanes en sus colegios? ¿Cuantas denuncias absurdas a personas de consellería i govern han hecho? ¿Cuantas veces han salido en prensa? ¿Cuantos radicales condenados por la ley han sido líderes de su causa? y lo más importante ¿CUANTOS NIÑOS HABEIS VISTO INVOLUCRADOS O PERJUDICADOS POR SUS REIVINDICACIONES?. Mi enhorabuena a estos docentes tan profesionales, los demás, tomen ejemplo, por el bien de todos.

user Estaba Equivocado | Hace más de 9 años

Y yo que pensaba que en algunos colegios católicos se adoctrinaba.

user Per a "Biel" | Hace más de 9 años

El pancastellanisme t'ha adoctrinat.

user mmmmmmmmmmm | Hace más de 9 años

La concertada és imprescindible pels mestres que no han aprovat les oposicións i no ténen altre carrera ni ofici per fuanyar-se la vida. També és important pels empressaris que volen tenir un negoci sense pagar els empleats ni la seva seguretat social i també rebre subvencións per infra-estructures i sobre tot, és imprescindible per adoctrinar els nins, algrat aquixa gent que lregenta, per tal d´evitar que els tirin en cara els seis defectes i faltes, es dediquen a projectar damunt els damés les seves misèries i embulls.

user loloszet | Hace más de 9 años

La concertada és imprescindible per aquells que no volem posar els nostres fills a les mans d'alguns docents posseïts pels seus deliris pancatalanistes, que es dediquen més a adoctrinar que a ensenyar. A la concertada no s'adoctrina, a la pública (a algunes públiques) sí. Per això els privats i els concertats són plens i tenen llistes d'espera, fins i tot malgrat la crisi.

user loloszet | Hace más de 9 años

la culpa és del PP, que odia els docents, i bla bla bla....

user loloszet | Hace más de 9 años

la culpa és del PP, que odia els docents, i bla bla bla....

user No som curts | Hace más de 9 años

Diuen les parts interessades, que la escola Privada-Concertada costa menys doblers que la Pública, però mai rendeixen comptes ni ho expliquen als mitjàns amb números. Molts economistes diuen que és una mentida, que la concertada és més cara que la Pública i a més cobren mensualitats als pares, però el que jo crec, és que la Escola Privada no ha de costar ni un euro dels doblers dels nostros impostos. Jo no pago els meus impostos, perque altres facin negocis i posats a subvencionar empreses privades, podrien ajudar les òptoques, els dentistes i protèsics dentals, les ortopèdies i altres suports, perque escoles públiques en hi ha de sobra, i amb un bon professorat per no dir millor, malgrat ho sigui.