user Pere Joan | Hace más de 9 años

Docenes , sindicatos, directores y a los 4 padres. Si hubierais defendido a capa y espada lo vuestro el MALLORQUÍN nunca hubiera pasado esto , pero como habéis apostado por la lengua de otra región del noreste de la peninsula, pues muy normal que este govern cansado de invasión e imposición , haya hecho esta reforma. Y os va a ir muy bien , por que defiende lo autóctono y sin costar un euro. Encambio desde el noroeste de la Peninsula ha llegado siempre dinero a las Baleares para potenciar el Catalán en las aulas.

user obac | Hace más de 9 años

No podrien posar-se d'acord aquestes entitats (COAPA, CCOO, etc.) per presentar un plet comú al TSJB? Se n'evitarien les saturacions i els duplicats.

user iec | Hace más de 9 años

S'han de respectar els fets. L'article salat està mort del tot en la parla actual del Principat. Només subsisteix en els noms de lloc i llinatges, etc., sobretot a l'Empordà.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Uff, els problemas d'equilibri de un Ángel es van agreujant. Prova, va i diu "El article SALAT de gran importancia en nuestra modalidad desde SIEMPRE. NO al BARCELONÍ". No ho entenc perque al manco a tres o cuatre zones de Catalunya s'utilitza l'article salat. Serà cosa dels desequilibris que te tant brillant expert en filología, o no?

user Angelcaido | Hace más de 9 años

En relación al recurso de la APA....Decirles que han buscado unos asesores inmejorables si por inmejorables entendemos que nos digan lo que queremos oír, que siempre es un error, y no se ajusta a la realidad. Nada nuevo,los catalanistas juntos. Lo curioso es que los asesores estén cobrando unos muy jugosos sueldos de una Comunidad...La Balear,aclaro, cuando debería ser otra la que les pagase por defender su DIALECTO en contra de nuestra modalidad lingüista. Un solo ejemplo es suficiente: El article SALAT de gran importancia en nuestra modalidad desde SIEMPRE. NO al BARCELONÍ.

user JS | Hace más de 9 años

BIEL, el TIL, així com està plantetjat, només es fa a les Illes Balears. La promesa d'en Bauzá era la lliberta d'elecció de llengua per part dels pares i reforçar l'assignatura d'anglès, que ja existia amb les Seccions Europees. Tant a la pública com a la concertada majoritàriament triaren el català. Bauzá caculà, que tenguent majoria absoluta, la gent triaria majoritàriament el castellà, però li va sortir el tir per la culata i es va treure de la xistera d'un dia per un altre el TIL. I amb els resultats de l'elecció de llengua, doncs està clar que una majoria de votants del PP també triaren el català. Per tant en Bauzá està incumplint les seves promeses.

user Maria | Hace más de 9 años

Silveria, Imposar un model lingüístic a alumnes molt diferents, suprimir beques de llibres i menjador, professors de reforç, ignorar mestres, inspectors, pedagogs, directors, UIB... criminalitzar els docents, omplir les aules amb 30 alumnes, no cobrir baixes durant 15 dies... Això és fer política? Això és clamar justícia per als nostres alumnes: en català, en anglès o en xinès

user JS | Hace más de 9 años

MARIA, en canvi trobar gent que només parla castellà en trobes a centenars. I qui són realment els monolíngües? Com manipulen la realitat

user Xxx | Hace más de 9 años

Un informe juridico encargado a la UIB...con suficientes garantias. ¿Garantías de que?¿que garantías van a ofrecer unos catalanistas? Le pueden dar ... A la COAPA

user Maria | Hace más de 9 años

Pedro Cantarellas, encara estam cercant el famós nin d'en Bauzá que no sabia castellà. Que no saben la nostra llengua, jo en conec a milers, i no en parlem dels consellers (Gómez, etc.). On és el bilingüisme?