user En Pere de sa butza | Hace más de 9 años

El que es demana no és un increment de sou de l'any 2014, és l'increment de sou pactat per conveni i publicat als pressupost generals de l'estat de 2009 i 2010. Això els funcionaris ja ho varen tenir al seu moment. Les retallades pertinents també s'han tengut a concertada.

user rafa | Hace más de 9 años

quina sort, per acabar el "palau?" de congressos si que han trobat doblers, per pagar el que deuen als profes no. Regularització de nòmines ja, i calendari per cobrar els enderrariments ja.

user rafa | Hace más de 9 años

per a la coa, a noltros ens han retallat no igual que als funcionaris sino un poc més i també ens han congelat drets (com per exemple a cobrar UN (1) sexeni) ens deuen doblers des de 2009. No tenc perquè està a la coa de ningú, som un treballador hi ha fet la meva feina, vull que me la paguin segons les condicions pactades, i punt. No som ni més ni manco que ningú. Per és contra els empresaris, el que dius em pareix bé si així ho penses, però jo vull cobrar per sa feina feta i el pagament la de fer l'administració segons el model actual. Quan hi hagiun canvi de model hi haurà altres regles i hauré de callar, però ara, vull cobrar....

user A la coa! | Hace más de 9 años

Als funcionaris, no sols als que son docents, també ens deuen molts doblers per molts conceptes i no ens han pujat ni eu euro des-de la retallada de Zapatero, sinó tot el contrari ja que ens treuen complements i altres drets adquirits. No es pot donar prioritat a uns afegits, abans dels damés, no seria just ni tampo llògic.

user camisetas catalanas verdes | Hace más de 9 años

que se pongan camisetas verdes catalanas que es la mejor manera de chulear al estado, ah, no, que estos no pueden, lástima, a chulear al estado solamente los mismos para imponer el catalán y adoctrinar

user És contra els empressaris | Hace más de 9 años

La solució és que tanquin les escoles concertades i vos dónin facilitats, als que reuniu les condicións, per passar a treballar a la Pública. No volem que ningú se quedi sense feina, però tampoc no podem tolerar que amb els doblers públics es fássin negocis privats, ni tampoc que es mantenguin idearis adoctrinadors ni que no es vulgui acullir a tots els alumnes.

user rafa | Hace más de 9 años

La solució es que ens paguin els que ens deuen, no demanem cap pujada de sou, sa feina ja està feta però no la cobrem. No se que tenen que veure les oposicions en que empaguin el sou pactat per la meva feina.

user . | Hace más de 9 años

Mientras al personal que ha opositado se le tiene recortado y congelado, mientras se suprimen interinos y mientras se persigue a los funcionarios, es un anacronismo y una falta de sensibilidad pedir aumento de sueldo. ¡Con el dinero de los impuestos y sin ganárselo!

user No hay salida | Hace más de 9 años

¿Oposiciones? ¿Cuándo? Hace años que no se convoca ninguna... El PP nos ha llevado a la ruina.

user pere | Hace más de 9 años

La solución se llama OPOSICIONES y luego ir a la huelga 2 meses, cobrando más incluso que un director o jefe de estudios de la concertada sin ninguna responsabilidad.