user confitet pelut | Hace más de 9 años

Heu de saber q el sr. Carmona es nomes una victima de tres persones que han ficat el nas a la parroquia sense importar-hi, perque la parroquia funcionava molt be sense ells. Paco, fas be de partir. Quan te'n vas?

user samba | Hace más de 9 años

Vos anim a tots als qui estau a favor d' en Carmona,q aneu a misa almanco cada diumenge,i que demaneu al bisbat que vos deixin al Carmona .A veure si ho aconseguiu!

user aclaració | Hace más de 9 años

Aclaració, comunió i alliberament és un grup que va introduir a Lloseta en Rafel, es creuen que ells són l'Esglèsia de Lloseta, quan més bé pareixen una secta de l'esglèsia.

user resposta a sa que responia a nen mateo | Hace más de 9 años

Bé, idò deus viure a un cercle molt petit de pensament únic perquè, jo si que conec molta de gent que va a missa i el vol (i gent que tot el contrari). En Paco és un capellà com ha de ser, que visita els malalts sense problemes i no un pesetero com l'altre que ni siquiera es dignava a viure a Lloseta (que també era altres coses...). A més, em pots explicar com pot ser que hi hagi gent que no entengui que el rector dugui l'economia de l'esglèsia?

user sa que responia a nen mateo | Hace más de 9 años

Veig que el meu comentari ha causat furor. Pareix mentida... com vos emocionau quan qualcú diu quatre coses clares. A nes diari de Mallorca diu que 300 persones donen supert a nen paco. Voldria saber-ne els noms. A tothom que he demanat (afí o no a l'Església) m'ha donat la raó i ha agraït la seva partida. Lloseta està ple de gent falsa. Gent que venera a un capellà, però que no s'apropa a l'Església que ell predica. Bravo!! Estau fets tots uns incoherents!!!

user tatin | Hace más de 9 años

A veure,si durant aquests dos anys heu anat a misa a Lloseta,haureu pogut veure que cada pic hi ha menys gent que va a misa a Llosrta!!

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Nigul, ido perque resulta que, segon informa un altre diari, qui lidera el moviment en contra del rector es ni mes ni manco que la "quefa" del PP a Lloseta que, a la vegada, dirigeix el cor. Tal pareix que s'ha emprenyat perque haguin de cantar abaix, amb la resta de fidels, en llco de a dalt. Es veu que aixo de esser iguals a la resta de gent alguns peperos i peperes ho duen malament. Deu esser cosa del seu adn. El que fa mal a la parroquia, a la gent normal, i al cervellet (ben mirat melonet) d'alguns que es creven superiors son algunes actitus i al contrari ja era hora que alguns sacerdots tenguesin clar que tothom es válid, que doni la benvinguda a cristians i no cristians i que sigui una persona normal. Si a tu nigul t'agraden les coses del segle XX canvia de parroquia, alguna ni haura encara amb gent ancorada al segle XVIII

user nigul | Hace más de 9 años

En Carmona a fet molt de mal a la parroquia de Lloseta! Content de que pertesqui!

user PEPET | Hace más de 9 años

A tots aquells que deis que , els que recolzam al capella de lloseta no trepitjam l'esglesia, vos dic que teniu tota la raó del mon. Però la teniu perque teniu una esglesia que vol esser de dretes, retrògada, politizada, etc...... Si l'esglessia fos com en Paco Carmona predica, tendriem els temples ben plens de persones de tots els colors.

user fiesta | Hace más de 9 años

que se vayan a Magalluf al Mallorca Rocks y que dejen al cura en paz