user llosetineta | Hace más de 9 años

Veig que hi ha molta gent interessada en comentar aquesta noticia. No sabia que hi hagues tants de cristians practicants a aquesta illa. Me alegra veure tambe com tots ells coneixen personalment el nostre rector i saben amb detall el que passa a l'esglesia de Lloseta. Aixi que no vos talleu, quan vengueu diumenge a missa veniu a xerrar amb noltros i ho discutirem. No vos confondreu: som els unics que trobareu a l'esglesia.

user larae | Hace más de 9 años

Don Paco ,los fieles no te queremos en Lloseta.Hemos dejado de asistir a tus misas que son de todo menos misas,muy divertidas para los no creyentes.pero para los creyentes verguenza y tristesa sentimos del swow que montas.

user Guillem | Hace más de 9 años

Del nostre rector en Paco nomes puc dir que quant ho vaig haver de menester em va ajudar i molt. Anims Paco tens tot el meu soport.

user keronimo | Hace más de 9 años

tomeu tu ets catòlic, cristia, perque lo que estas fent i diguent si no tens proves en sembla que es pecat i si les tens ja ho saps cap a l'obispat, que som molts els llosetins i no tots som "manipulables"

user Comte d'Aiamans | Hace más de 9 años

He de dir que darrerament, sent una olor per Lloseta que no m'agrada gens! És una mescla d'olor rància, de cervellets closos i de llengües viperines amb fragància putrefacta de fariseus prepotents... Sabes que te quiero desir? Idò això! Visca en Paco! I com sempre deia: Visca Lloseta! (Sense ultracatòlics, clar!)

user tomeu | Hace más de 9 años

cuantos "amiguetes y amiguetas " tiene el cura ese............que no mezcle la politica con la religion.......

user Mallorquina | Hace más de 9 años

M´agradaria saber que opinaría el Papa Franscisco de tot aixó. Som catòlic no practicant i veient com avança l´esglèsia amb aquest home, me pareix de ments molt tancades no avançar. Aquest grup de gent se pensa encara que esteim al segle XIV o abans? Què té de dolent que un capellà se relacioni amb qualsevol persona del poble? Es pensen que només pot estar amb el grup de privilegiats económicament? Precisament aquests són pobres en valors humans. Som mtja llosetina i me fa empegueir que al segle XXI passin aquests fets.

user No a una Iglesia oficial ultrapolitizada | Hace más de 9 años

La Iglesia ha puesto mucho dinero en 13TV, de línea política ultrarancia y de trazo gordo. Y luego nos piden que pongamos la X.

user una altra que ho sap | Hace más de 9 años

No se tracta d'ultraconservadors ni comèdies... se tracta de que s'Eucaristía s'ha convertit en un show i als que sempre han anat a l'Església i han lluitat pel seu funcionament ara els han donat l'esquena. Aquest home volia tocar moltes coses que no importaven i feia coses així com no tocava. Sempre ha estat un groller, ha convertit les mises en un reality, i puc assegurar que no era un home de paraula. Ben feliç de que parteixi! Mos ha tocat bastant sa moral a un parell, especialment als joves (per res "ultraconservadors" com ell diu...)

user Del poble | Hace más de 9 años

Doncs jo també crec que fa bé d'anar-se'n, s'ha notat que no se sent a gust amb la majoria de les coses culturals i de tradició del poble, Ha fet el que li ha passat pels collons de manera grollera... A més, almenys aquest any a Lloseta, ha estat un home incoherent en les coses que ha dit i ha fet... Als altres pobles no tenc ni idea del que ha fet.