user una que hi era | Hace más de 9 años

Dimon: pens que a partir d'ara no n'hauríeu de fer cap ni un d'espectacle. Que volen correfoc? idó que paguin una empresa privada, mos fotin a totos i llavors ja ens queixerem. Ahir vespre vaig assistir a com un beneit de s'ajuntament agafava de molt mala manera un dimoni perquè havia asustat una al·lota! en sèrio? cercaven as mínima excusa per acusar-vos de'alguna cosa i se va veure. Lo dit: s'han acabat els correfocs a Palma, ja ens queixerem a s'ajuntament aquest que ens ha tocat sufrir.

user alioli | Hace más de 9 años

Cuando se cobraba semejante dineral era justamente cuando lo llevaban empresas privadas. Esos se llenaban los bolsillos. Ahora que lo dan a los que verdaderamente mueven la ilusión de la cultura i de dinamizar una noche màgica entonces no, entonces os damos lo justo para quemar i encima trabajando de gratis. Esa es la realidad, pero como nos mueve la ilusión dedicimos sacarlo adelante para Palma i todos los que nos gusta ver acabado un proyecto de este tipo.

user embajadas catalanas | Hace más de 9 años

No hay dinero para las cosas serias y ha de haberlo para tonterías.

user el dragó de Sant Jordi | Hace más de 9 años

El ajuntament PPepero sólo mira su bolsillo privado, para trincar a placer y para luego encima chulearse de superavit. Pero con las calles sucias, servicios sociales eliminados o recortados vergonzosamente, y con derroche para lo que les interesa. CARADURAS.

user Un dimoni | Hace más de 9 años

Comprenc que és més fàcil jutjar que pensar una mica, però després d'aquests comentaris tan humiliants alguns de nosaltres ens anem a replantejar moltes coses en relació als correfocs a Palma. De tota manera crec necessari puntualitzar alguns aspectes: Totes les colles són associacions culturals sense ànim de lucre. A nosaltres ens convoca l'ajuntament. Perquè un Sant Sebastià o Sant Joan tiri endavant hem de pagar de la nostra butxaca assegurances, vestuari, etc. etc. llevat una mica d'aigua que ens donen gratis. No cobrem absolutament RES, ni per cobrir despeses. Perquè l'espectacle sigui una mica digne, les colles sempre afegim un poc més. En tots els casos, és a dir, sempre, sempre, el nostre saldo és negatiu. Sempre perdem diners i tot i així ho fèiem amb afecte i il · lusió pensant que la nostra ciutat, encara que amb un pressupost tan baix, es mereixia un espectacle digne. És indignant llegir alguns comentaris tan gratuïts i públics, després d'anys esforçant-nos per aportar espectacle i diversiò. Finalment si de veritat no interessa fer aquest tipus d'activitats a Palma, que no es facin, no vivim d'això i crec que tots tenim altres correfocs menys estressants i més reconeguts. Insisteixo, després del gran esforç realitzat, llegir que ens omplim les butxaques estan humiliant i una calúmnia tan gran i tan fàcil d'escriure assegut davant d'un teclat, simplement opinant sense cap fonament que se't treuen les ganes de seguir impulsant activitats com aquesta

user Castellers | Hace más de 9 años

I ses colles de Castellers de Manacor? També deuen estar subvencionades per s'Ajuntament? No m'extranyaria gens!! I després diuen que no ens venem a Catalunya! Segurament que per allà no ballen boleros.

user David | Hace más de 9 años

Lo increíble es que con 250.000€ hacíais el mismo espectáculo mediocre que hoy con 8000€. ¿Dónde está el resto entonces? Otra pandilla de chupópteros que encima "se revelan".

user Pepemix | Hace más de 9 años

Lo pero de todo,es que la mayoría de las ayudas que recibían,iban a parar a sus bolsillos. Ahora ven como con 8000 no hay dinero suficiente para repartir entre sus bolsillos. Pues ahora ajo y agua,que está el país como para derrochar 250.000 y 45.000 euros en fiestas(bueno,en llenar los bolsillos de los demonis).

user Toni | Hace más de 9 años

Que pasaría si la noticia fuese al revés y dijera que el presupuesto es de 250.000 €? Se pondría el grito en el cielo por el despilfarro cuando hay tanta gente necesitada. Me parece bien que se reduzcan los gastos y se destine una cantidad minima para permitir el espectáulos del "dimonis". Y ya se hará en condiciones cuando mejores las condiciones

user XL | Hace más de 9 años

Los anticatalanes son los que después no quieren que Catalunya se separe, lo mismo pasa en Mallorca (Mallorca Si, pero sin Mallorquines)