user Sergi1 | Hace más de 2 años

En dos años y algo cambiará.

Josep Josep Palou | Hace más de 2 años

Vatuadell quina feinada que fan el parell de trolls nyordos que hi ha aquest fòrum! Només per inventar-se noms perquè semblin persones diferents el cap ja els deu fer fum.

Toni Ametler Toni Ametler | Hace más de 2 años

És ben hora de començar a posar en pràctica la tolerància zero a les agressions lingüístiques, amb la mateixa rotunditat que amb les agressions racistes, homòfobes, masclistes i un llarg etc. Imaginau per un segon que en comptes d'una agressió lingüística la presidenta hagués estat víctima d'mproperis masclistes tals com "Nena, prepáranos una tortilla de patatas" "Has terminado ya de barrer la cocina?". Quina creis que hagués estat la reacció, no ja només de la presidenta, sinó del conjunt de la societat? Segur que la condemna hagués estat unànime, començant pel president de la U.D. Ibiza i continuant per partits polítics, sindicats, associacions de veïns, centres d'ensenyament. Possiblement s'haurien organitzat concentracions, minuts de silenci, les xarxes socials bullirien d'indignació... I amb raó! En canvi, a tota una presidenta de les Illes Balears, un aficionat qualsevol d'aquest club li exigeix de males maneres i cridant com un boig que parli en espanyol i ella s'arrufa i cedeix a les seves exigències en comptes de fer un gest de dignitat. Continua el discurs en castellà i aquí no ha passat res. El feixisme castellanista actua amb la impunitat de sempre i ni tan sols el president del club #UD Ibiza té la decència de condemnar l'agressió racista a la presidenta Armengol. Sabeu què bos dic?, que retiraria totes lea subvencions públiques a totes aquells clubs de futbol que no es desmarquin o no condemnin obertament i públicament les actituds discriminatòries per raó de sexe, llengua, raça, religió protagonitzats pels seus jugadors, socis o afició.

Capità Tro Capità Tro | Hace más de 2 años

Sempre he trobat de mala educació continuar en català quan algú deia que no ho entenia, però la lluita obsesiva que tenen alguns per acabar amb la nostra lléngua es un intolerable menyspreu i és doblement ofensiu.

soyelmasculero soyelmasculero | Hace más de 2 años

Asamblea soberanista de Mallorca??? Y justo son los que acusan a los demás de supremacismo... tela marinera

user Puput | Hace más de 2 años

No me parece elegante exigir el cambio a gritos, pero la realidad señores es la que es, y va a más para gran lamento de los "supremacistas catalanistas", que es que una inmigración desaforada y desordenada está arrinconando cada vez más el uso del Catalán y a los mallorquines, por mucho que se empeñen en imponerlo en el colegio y actos públicos. Así lo indican las propias encuestas del Govern, no se alarmen ni se sorprendan tanto.

user Jaumet | Hace más de 2 años

Idò....això és sa democraci..una comunitat BILINGÜE pot emplear tores ses modalitats..quin problema ténen ea catalibans totalitaris?....me pareux que encara no entenen lo que vol dir..LLIBERTAT DE EXPRESIÓ...una llàstima catalibans

user Pep Gil | Hace más de 2 años

Miquel Puiggròs NogueraNo s'és més radical si un s'entrena per no reconèixer lo que diu sa Constitució: es deure conèixer i es dret a usar es castellà. Lo que està en s'Estatut d'Autonomia d'aquesta CA: es dret a usar (però no es deure conèixer) es català. Per això si es teu interlocutor no t'entén és més bo de fer que mos entenguem en qualque cosa comú a tots ets espanyols (inclosos catalanistes, renegats i traïdors) com és es castellà. Com veuràs escric en mallorquí i com a natiu, amb antepassats anteriors a s'arribada de Jaime I, ho consider adequat. Pitjor ho tenen ets extremistes i progres que només volen una llengo que no és sa pròpia d'aquestes illes.

user Ciudadano que | Hace más de 2 años

Enhorabuena a la Sr. Presidenta Armengol por hacer uso de la lengua como instrumento de comunicación y NO COMO ARMA de imposición como hacen los catalanistas separatistas colonialistas.

Miquel Puiggròs Noguera Miquel Puiggròs Noguera | Hace más de 2 años

És vergonyós que la presidenta dels illencs giri la llengua tan fàcilment davant d'un que li ho demana. FALTA DE RESPECTE I D'EDUCACIÓ. Per respecte als ciutadans de les Illes Balears, no pot fer això. Si algú no entèn la llengua, és fàcil: que l'aprengui. I si no vol, més fàcil encara: barco!. Aquí respectam tothom, i volem que tothom ens respecti. Cas contrari, se li ha de mostra sa sortida. Ni humiliacions i actituds de l'Edat Mitjana.