user Joan1964 | Hace más de 2 años

Verd....Totalment d’acord

user Joan1964 | Hace más de 2 años

La asociación de Margers de Mallorca deberían venir Alcudia y dar un paseo por la muralla de Alcudia y fijarse en la restauración que se realizó hace unos 3 años en la muralla exterior, y podrán ver la impresentable obra con jaulas de piedras y unos hierros muy peligrosos sobre una muralla que deberian respetar los materiales tradicionales, sinceramente es una restauración patética de la cual la actual alcaldesa se encuentra orgullosa, por eso les invito a que vengan a verla y podrán ver las dichas jaulas de hierro que efectivamente deberían prohibirse en Mallorca y más sobre una muralla de más de 800 años de antigüedad pero insisto que nuestra alcaldesa está encantada con esta ejecución y por lo tanto demuestra una vez más el poco y mal gusto que tiene para defender nuestro patrimonio.

Verd.... Verd.... | Hace más de 2 años

Els marges engabiats Són orters i lletjos....s'han de fer a mà dona igual si les fan margers marroquins O mallorquins amb pasta O sense...a mà!!!! Hem d'entendre que es fora vila tb és un entorn a protegir sigui a la serra O no i l'administració ha de donar exemple.

user hprapita | Hace más de 2 años

Alerta margers. Els del Marroc ho fan a mitad de preu. I ben fet.

Skunk#1 Skunk#1 | Hace más de 2 años

De tres espletsNo tot en aquesta vida pot ser una obra d'art. A les carreteres de la Serra, s'ha de fer un esforç econòmic i fer marges tradicionals, però a la sortida d'una autovia és absurd. Cada tècnica constructiva és adequada per al seu lloc i no tot es pot fer amb mètodes tradicionals. Els doblers no son infinits i s'han de gastar amb mesura.

user David Vecino Palma | Hace más de 2 años

Eso de las jaulas es cutre a más no poder. Queremos vender producte Balear, seguir con las tradiciones, etc... Y una de las cosas más características, las sustituimos por jaulas llenas de piedras

user NormaDin | Hace más de 2 años

Yo también quiero ser de un gremio ofendidito.

user pep | Hace más de 2 años

Y qué se puede esperar de un tal Iván Sevillano? No será la última de este gobierno de pandereta.

user De tres esplets | Hace más de 2 años

Als de sota: és vera que el treball d'un marger és car però són moltes hores de feina dura i deixen una obra d'art que durará més d'un segle. Les gàbies de pedra és vera que són més barates i més ràpides d'instal·lar però són una xerecada. Se suposa que aquí a Mallorca encara vivim del turisme i com a societat civilitzada encara donam importància a l'estètica i al nostre patrimoni cultural. Entendre això és fàcil. A la gent que critica als margers, jo us recoman que intenteu reparar qualque vegada una paret esboldrada i apreciareu més la feina d'un marger.

user Discoxou | Hace más de 2 años

Aquest gremi me mereix tot el respecte. Però ja m'agradaria a mi que cada vegada que ofenen el meu, en fessin una notícia als diaris. Les gàbies poden ser un pic lletges, però pràctiques, transportables, i més econòmiques. Parlam de diners públics.....i ens hem de poder guanyar les sopes tots...cada cosa te la seva funcionalitat i aquests elements al menys no són de plàstic.