user Miquel de Manacor | Hace más de 9 años

Per Manacorí : poliesportiu, passeig, ronda, graderies i vestidors, i de que serveix tot això si fa dos anys varem estar 8 mesos sense aigua perque el deposit no s'acababa d'omplir, de que serveix asfaltar carrers i pistes de padel si en dues setmanes ens han tallat el aigua 6 vegades, se veu que tu tens una cisterna a ca teva o sino sabries lo molt que emprenya aquesta situació.

user manacori | Hace más de 9 años

ahh i a tu, enagistes, dir-te que la qualificació de zona verda i el sostre de población de 180.000 habitante va esser el pacte de progres a l'any 1980, així que deixa de dir mentides. ara smb el batle pastor, s'ha baixat a 80.000 i els del PP han protestat

user manacori | Hace más de 9 años

Miquel de manacor, un parell d'inversions que s'han fet a manacor. centre de dia de Manacor, centre de dia a porto cristo, institut de porto cristo, institut de son fangos a manacor, ampliació col·legi Jaume vidal, escola nova a s'hort d'en roig, infantil, primaria i una de 0 a tres anys. nova escola de musica, reforma integral avinguda es torrent amb l'ampliació del caudad del torrent, cobriment del torrent de manacor, passeig de s'illot, ronda felanitx i pas soterrat del mateix, nova gespa a na capellera, graderies i vestidors nous, vestidors nous al camp de futbol de porto cristo i pistes de padel, centre de tecnificaciò, nova residència, escola municipal de mallorquí, nou auditori i el parc, mes de vint carrers esfaltats, esfaltat de la carretera de son macià, camp de futbol de gespa a son macià, poliesportiu a s'illot, pla excelència a porto cristo amb una inversiò de 3.000.000€, asfaltat dels carrers de cales de mallorca, cala murada etz etz etz. mes de 80.000.000€ i fent tot això ha baixat es deuta de s'ajujtament.

user enangistes | Hace más de 9 años

Un deliri de grandesa i d'especulació va ser la previsió de creiximent de Manacor fins a 150.000 habitants, crec. La factura de les expropiacions necessàries per a aquesta quimera ens hipotecarà durant molts d'anys.

user obac | Hace más de 9 años

Un altre projecte inacabat n'és l'edifici de serveis públics, vora el Quarter dels Sementals i l'Estació. No sé si es tracta d'una errada de planificació o d'un càstic del Govern i del Consell. Es vera que hi havia més alegria inversora al moment de la decisió.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Sr. Joan Socies, un sol wisky dels bons, que prenc el dia que tenc alguna cosa que celebrar, es bastant poc que m'afecti i en qualsevol cas, seria problema meu. Els que están afectats, i no precisament per alguna cosa bona, son els que no mengen, no beven amb moderació, i no peguen cap polvet, perque aixó fa que la seva mononeurona es fongui. Em preocupa vosté, perqué pels seus comentaris pareix que podría esser un d'aquests que no fan res, pero no ho aseguraré com fa vosté, sensa tenir n.p.i. del que m'afecta o no, per la senzilla raó de que no en tenc proves i a.D.g. no el conec. Ara pot seguir fent, perdó no fent res, mes que trasladar les seves mancances en els seus comentarios. Bona tarda.

user moncho | Hace más de 9 años

Otro 'profesional' de la política, a seguir chupando del bote pero en un sitio diferente. Vete a la empresa privada que eso si sería regeneración.

user tic tac | Hace más de 9 años

El Pi los que dan la cara son ex del PP y lo poco que saben lo aprendieron dentro del partido, y los que ponen el voto y el dinero son de UM. Su politica consiste en afirmar todo lo que el pueblo quiere, si el pueblo se queja ellos también, si llueve la culpa es del PP si hace sol también. Peró que puede ofrecer este partido al pueblo, lo único que tienen odio y resentimiento y muchas ganas de especulación sobre todo en los pueblos.

user Miquel de Manacor | Hace más de 9 años

En dotze anys no ha fet res per Manacor, pero res, i que consti que no vull xerrar ni de política ni de llengues, som de Manacor i vull xerrar de fets, cada dos per tres esteim sense aigua corrent, els carrers plens de merda de ca i no ha fet aplicar la normativa, ha deixat morir tot tipus de industria a Manacor, i no ha estat capaç de fer-se valer per demanar inversions mínimes pels ciutadans desde Palma.

user Joan Socies | Hace más de 9 años

Manacorí; llepa ho deus ésser tu den PPastor per fer-li aquesta defensa. I xerra bé per una vegada que escrius et dones a conèixer tot d'una. Ah, bona nit i somia amb qu es PI en farà qualqun, innocent.